Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: Ανακοίνωσε Μήτρου Λονγκ (pic)

Περιστέρι: Ανακοίνωσε Μήτρου Λονγκ (pic)

Μήτρου-Λονγκ

Στο Περιστέρι ο Ελάιζα Μήτρου Λόνγκ.

Ο Ελάιζα Μητρου Λόνγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι, το οποίο ανακοίνωσε την απόκτησή του για την ερχόμενη σεζόν (2023-24). Ο Αμερικανός άσος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «κιανοκίτρινων», λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ (27χρ., 1.87), ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Με την παρουσία του ο δυναμικός γκαρντ θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας στις εγχώριες, αλλά και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου με το Περιστέρι bwin ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, στις πρώτες του δηλώσεις, είπε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα για τη συμφωνία και ανυπομονώ να παίξω στο Περιστέρι, που είναι ένας μεγάλος οργανισμός και θα είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Είμαι έτοιμος για να δουλέψω σκληρά και περιμένω με ανυπομονησία τη νέα σεζόν».

Όσο για τη συνεργασία του με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Σπανούλη, τόνισε: «Είναι ένας μύθος για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο κόουτς Σπανούλης, έχει μεγάλη εμπειρία, περιμένω να μάθω πολλά από αυτόν και να γίνω ακόμη καλύτερος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Εκτός μέχρι νεωτέρας ο Ερνανγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό,  μετέβη στην Ισπανία για εξετάσ…