Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια του Game 2 με το Περιστέρι

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια του Game 2 με το Περιστέρι

PAOK Tickets

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι στην Πυλαία.

Τη διάθεση των εισιτηρίων για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών με το Περιστέρι γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δίνοντας τις απαραίτητες λεπτομερείς και πληροφορίες για τον τρόπο που ο κόσμος μπορεί να τα προμηθευτεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η OnLine διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Περιστέρι Bwin, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 19:15, για την 2η αγωνιστική των μικρών τελικών των PLAYOFFS της Basket League.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται ΜΟΝΟ OnLine και τη Δευτέρα (5/6) από τη διεύθυνση https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html ενώ από το πρωί της Τρίτης (6/6) θα διατίθενται και από το PAOK Sports Arena.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

– Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.
Τρόποι διάθεσης:
Από το PAOK Sports Arena…
Τρίτη (6/6): 10:00-18:00
Τετάρτη (7/6): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

OnLine μέσω του δικτύου της Ticketmaster στη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Τηλεφωνικά στο 2111981535

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

«Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …