Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Χωρίς Σαλούστρο κόντρα στο Περιστέρι

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σαλούστρο κόντρα στο Περιστέρι

Christos Saloustros

Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Δυσκολότερο γίνεται το έργο του ΠΑΟΚ στην αυριανή (κομβική) αναμέτρηση με το Περιστέρι (10/6, 19:15) στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο «Δικέφαλος» χρειάζεται μόνο τη νίκη για να επαναφέρει τη σειρά στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών πλήττουν το ρόστερ του Φώτη Τακιανού.

Ο Χρήστος Σαλούστρος δεν θα δώσει παρών στον αγώνα με τους «κιανοκίτρινους» λόγω της κάκωσης που υπέστη στην αριστερή ωμοπλάτη, ενώ ο Τζόρνταν Σάιμπερτ δεν ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Basket League απέναντι στο Περιστέρι bwin. Ο ΠΑΟΚ mateco είναι πλέον πίσω με 0-2 νίκες και για να μείνει μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 3ης θέσης πρέπει να κερδίσει αύριο στο Περιστέρι.

Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» το Σάββατο 10/6 στις 19:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ο Χρήστος Σαλούστρος έμεινε στη Θεσσαλονίκη και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας μας στην Αθήνα, λόγω της κάκωσης που υπέστη στην αριστερή ωμοπλάτη, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα ο Jordan Sibert λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση. Ο Αμερικανός γκαρντ ωστόσο, ταξιδεύει μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco στην Αθήνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…