Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά: «Κόκκινο» προβάδισμα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά: «Κόκκινο» προβάδισμα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί, παρότι σε τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, από τη στιγμή που γίνεται το τζάμπολ. Στοιχηματικά είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τη λογική, που λέει ότι οι «κόκκινοι» έχουν τον πρώτο λόγο.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Κάτι η ίωση που ταλαιπωρεί τον Γκουντάιτις, κάτι η περιφερειακή ένδεια των «πράσινων» κι ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Επειδή γενικότερα ο φετινός Παναθηναϊκός δεν ξεκινά από το πίσω μέρος τού γηπέδου, θα πάμε στη λογική του… μεγάλου σκορ. Βρήκαμε στη Stoiximan το Ολυμπιακός και Over 155,5 πόντοι, που δίνει 2.15 απόδοση και μας φαίνεται μια καλή ιδέα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Στο ίδιο μήκος κύματος, αν κανείς θέλει να αποφύγει να ποντάρει σε νικητή, το Over 156,5 πόντοι, το οποίο δίνει 2.05 απόδοση είναι ενδιαφέρον και συνάμα το τελευταίο που θα μας απασχολήσει, σε ομαδικό επίπεδο.

Θα πάμε σε ατομικές επιλογές, εκεί που ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Αγραβάνης, πάντως, είναι σε καλή κατάσταση, είναι δυναμικός παίκτης, οπότε το Over 2,5 ριμπάουντ, που προσφέρεται στα 2.25 μοιάζει καλό. Έχω και καλύτερα…

Το ΜακΚίσικ Over 1,5 ασίστ δίνει 2.68 απόδοση. Ελλείψει Κάνααν ο Αμερικανός παίζει περισσότερο κι είναι παίκτης που κλέβει, τρέχει, φεύγει στον αιφνιδιασμό, άρα μπορεί να μας… πληρώσει. Αντίθετα, το Γκουντάιτς Under 0,5 ασίστ δίνει 2.08 απόδοση, είναι ρίσκο, αλλά ένεκα και του ότι δεν είναι καλά ο Λιθουανός, αξίζει να δοκιμάσουμε.

Για το τέλος και πάλι Ολυμπιακός. Το Παπανικολάου Over 1,5 τρίποντο (δίνει 2.44) και το Σλούκας Over 1,5 τρίποντο (δίνει 2.35) θα τα «κλείδωνα» δίχως δεύτερη σκέψη, ακόμα κι αν δεν έπαιρνα τίποτα απ’ όλα τα άλλα.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…