Κεντρική Β' Εθνική ΝΕΟΛ: Με Καυκή και τη νέα σεζόν (pic)

ΝΕΟΛ: Με Καυκή και τη νέα σεζόν (pic)

panagiotis kafkis neol

ΝΕΟΛ και Καυκής συνεχίζουν μαζί

Με τον Παναγιώτη Καυκή στον πάγκο του θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο ΝΕΟΛ. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε στα μέσα της σεζόν της ομάδας της Κεφαλονιάς και κατάφερε να την κρατήσει στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Ο ΝΕΟΛ τη νέα σεζόν έχει υψηλούς στόχους, καθώς αναμένεται να αυξήσει το μπάτζετ του για να διεκδικήσει την άνοδο.

Αναλυτικά:

«Καυκής και ΝΕΟΛ ξανά μαζί

Η Διοίκηση του ΝΕΟΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κόουτς Παναγιώτη Καυκή, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Παναγιώτης ήρθε στο Ληξούρι τον περασμένο Νοέμβριο και ήταν ο βασικός αναμορφωτής της ομάδας, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στη Β’ Εθνική.

Ο κόουτς ήταν και παραμένει πολύ αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία. Ένιωσε, αισθάνθηκε και ανταπέδωσε την αγάπη στον κόσμο, το ίδιο και στην ομάδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ο προπονητής που καταφέρνει και παίρνει το 100% των παικτών, βελτιώνει και εξελίσσει το δυναμικό της ομάδας.

Τη νεα χρονιά επιθυμία μας ειναι να ενισχύσουμε και να πλαισιώσουμε την ομάδα με περισσότερους νέους παίχτες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να ανέβουμε ενα σκαλοπάτι σαν ομάδα, πάντα με την προπονητική καθοδήγηση του κόουτς Παναγιώτη Καυκή.

Παναγιώτη, σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές νίκες!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …