Κεντρική Γυναίκες Μελίσσια: Ανανέωσαν Κυριακάκη και Κυρίδη

Μελίσσια: Ανανέωσαν Κυριακάκη και Κυρίδη

lidia kiriakaki aggelina kiridi melissia

Παραμένουν στα Μελίσσια γι ακόμη μία σεζόν Κυριακάκη και Κυρίδη

Τις εννιά ανανεώσεις έφτασε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΚΑΟ Μελισσίων. Η Λυδία Κυριακάκη και η Αγγελίνα Κυρίδη επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον ΚΑΟΜ και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδας των Μελισσίων.

Αναλυτικά:

«Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για 2η χρονιά με τις νεαρές αθλήτριες Λυδία Κυριακάκη (20 ετών) και Αγγελίνα Κυρίδη (20 ετών). Με κεκτημένη ταχύτητα, υπομονή, προσπάθεια και πλούσιο ταλέντο, κατάφεραν εκτός από αγαπητές να γίνουν απαραίτητο γρανάζι στο ρόστερ των πορτοκαλί. Με τη Λυδία και την Αγγελίνα, οι ανανεώσεις της ομάδας έφτασαν τις εννέα (9) και έπεται συνέχεια!

Λυδία Κυριακάκη: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα των Μελισσίων. Είναι ένας Οργανισμός με πολύ όμορφο κλίμα, που στηρίζει τις αθλήτριές του και τις βοηθάει να εξελιχθούν και να αναδειχθούν μέσω του μοντέλου που λειτουργεί. Από τη δική μου πλευρά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσω τον καλύτερο δυνατό εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς.»

Αγγελίνα Κυρίδη: «Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια των Μελισσίων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για άλλη μία χρονια. Το εξαιρετικό κλίμα και η στήριξη που μας δείχνει η διοίκηση, αλλά και η άριστη καθοδήγηση του coach Παντελή Καλογερόπουλου και του προπονητικού team, μου δίνει κίνητρο να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη, να βελτιωθώ και να εξελιχθώ, έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…