Κεντρική Elite League Μεγαρίδα: Ανανέωσε ο Γκάτζιας και έγινε αρχηγός (pic)

Μεγαρίδα: Ανανέωσε ο Γκάτζιας και έγινε αρχηγός (pic)

aggelos gatzias megarida

Ο Γκάτζιας έμεινε στη Μεγαρίδα και έγινε και αρχηγός

Η Μεγαρίδα προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Η ΝΕΜ με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστή την ανανέωση του συμβολαίου του Άγγελου Γκάτζια, ο οποίος θα παραμείνει για τέταρτη σεζόν στην ομάδα. Μάλιστα, ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής μετά την αποχώρηση του Καλλινικίδη θα είναι και ο αρχηγός της Μεγαρίδας.

Αναλυτικά:

«Ο Αρχηγός έφυγε!

Ζήτω ο Αρχηγός!

It’s Gatzinho’s time!

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άγγελο Γκάτζια.

Ο Άγγελος αποτελεί ένα υπόδειγμα επαγγελματία αθλητή, τόσο για τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του εντός παρκέ, όσο και για τον χαρακτήρα του, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για τις προσωπικότητες που θέλουμε να διαμορφώσουμε στον Οργανισμό μας.

Ο Gatzinho, μέλος της ομάδας μας από τη σεζόν 2020-21, θα διανύσει φέτος αισίως την 4η χρονιά του στη και φυσικά την 1η του στον πάντοτε δύσκολο και απαιτητικό ρόλο του αρχηγού στο Club μας.

Έχοντας κερδίσει όμως την εμπιστοσύνη όλων μας με το χαρακτήρα, το ήθος του και τις μεγάλες αθλητικές δυνατότητες του, είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνει για πολλά ακόμα χρόνια και σε αυτό το ρόλο.

Like we said, it’s Gatzinho’s time on “flame”!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…