Κεντρική Β' Εθνική Μακεδονικός: Αποχώρησαν πέντε παίκτες

Μακεδονικός: Αποχώρησαν πέντε παίκτες

makedonikos machites

Πέντε ηχηρές αποχωρήσεις από τον Μακεδονικό

Σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του προχώρησε ο Μακεδονικός ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα έχει πέντε βασικά της γρανάζια, που την περσινή σεζόν ξεχώρισαν. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν οι Γιώργος Φλιάτης, Θωμάς Αμπαράς, Ευθύμης Τσακαλέρης, Λευτέρης Γαλανίδης και Γιώργος Κόκκιος.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους καλαθοσφαιριστές Γιώργο Φλιάτη, Θωμά Αμπαρά, Ευθύμη Τσακαλέρη, Λευτέρη Γαλανίδη και Γιώργο Κόκκιο.

Οι πέντε τους αποτέλεσαν σπουδαία κομμάτια του παζλ της φετινής ομάδας, που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου στην Β Εθνική και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου κόντρα στον Έσπερο Λαμίας.

Ο Γιώργος Φλιάτης και ο Θωμάς Αμπαράς αποχωρούν μετά από δύο σεζόν στα πράσινα, όπου άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμα τους εντός και εκτός παρκέ.

Με τη σειρά τους, ο Ευθύμης Τσακαλέρης αναγεννήθηκε αγωνιστικά αλλά λειτούργησε και ως μέντορας στην εξέλιξη του Γιώργου Κόκκιου κατά την διάρκεια της σεζόν, ενώ ο «bomber» Λευτέρης Γαλανίδης μοίρασε νίκες και πολλά highlights.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά και τους πέντε αθλητές για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια και υγεία στην καριέρα τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Ξεκινούν οι τελικοί σε 2ο και 3ο όμιλο

Αυλαία στους τελικούς σε 2ο και 3ο όμιλο της National League 1. Η αυλαία της Δ’ φάση…