Κεντρική Γ' Εθνική ΚΑΠ: Ανανέωσε ο Παπανικολόπουλος

ΚΑΠ: Ανανέωσε ο Παπανικολόπουλος

apostolis papanikolopoulos kap agia paraskevi

Συνεχίζει με τη φανέλα της ΚΑΠ ο Παπανικολόπουλος

Η Αγία Παρασκευή ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αποστόλη Παπανικολόπουλο. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής πραγματοποίησε καλή σεζόν με τη φανέλα της ΚΑΠ και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει μέχρι τα playoff ανόδου.

Αναλυτικά:

«ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σε συμφωνία με τον Αποστόλη Παπανικολόπουλο κατέληξε η ομάδα μας και έτσι ο Πατρινός Guard θα συμμετέχει στην προσπάθεια της ανδρικής μας ομάδας και στην σεζόν 2023-2024.

Ο Αποστόλης είναι γέννημα-θρέμμα του Πατρινού Μπάσκετ με μακροχρόνιες παρουσίες στον Έσπερο και στην Παναχαϊκή.

Στην Αθήνα βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους και αφού αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου με τα χρώματα του ΑΟ Πεύκης στην Β’ εθνική εντάχθηκε στην ομάδα μας μόλις τον Ιανουάριο του 2023. Σε τέσσερις μόνο μήνες κατάφερε όχι μόνο να συνεισφέρει αγωνιστικά (15 αγώνες, 244 πόντοι, 38% 3p) αλλά να κερδίσει και τις καρδιές τόσο των συμπαικτών του όσο και των φιλάθλων και των ανθρώπων του συλλόγου.

Η συνεισφορά του ήταν καθοριστική στην επιτυχία της ανδρικής μας ομάδας να συμμετέχει στους τελικούς των playoff ανόδου στην Β΄ Εθνική αφήνοντας απτές υποσχέσεις ότι και η σεζόν 2023-2024 θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στα ημιτελικά της National League 2 πέρασε η Καστοριά. Σπουδαία νίκη για την Καστοριά, η ο…