Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Και επίσημα τέλος ο Χατζηδάκης από τον Κολοσσό (pic)

Και επίσημα τέλος ο Χατζηδάκης από τον Κολοσσό (pic)

EE04ECB9 BA99 49C5 98F2 F49EB399B110

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Μανώλης Χατζηδάκης.

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Μανώλης Χατζηδάκης από τον Κολοσσό, με την ομάδα της Ρόδου να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο σέντερ. Μάλιστα έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ και απομένουν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ροδιτών:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάνο Χατζηδάκη και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Τα δύο χρόνια της συνεργασίας μας ο Μάνος έδειξε επαγγελματισμό, βελτιώθηκε σε ατομικό επίπεδο και βοήθησε και εκείνος από την πλευρά του, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Η δήλωση του Μάνου Χατζηδάκη στο kolossosbc.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του Κολοσσού H Hotels για αυτά τα δύο πολύ όμορφα χρόνια. Πραγματικά όλοι στην ομάδα με πίστεψαν από την πρώτη μέρα και συνέβαλαν στην εξέλιξη μου. Επίσης, είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα αυτές τις δύο σεζόν από το κόσμο της Ρόδου και εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα στην ομάδα. Ο Κολοσσός H Hotels θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!».

Μάνο, σ’ ευχαριστούμε! Εις το επανιδείν…»

https://www.instagram.com/p/CtOtnvjMV5G/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…