Κεντρική Elite League Ηρακλής: «Εμφύλιος» μεταξύ παικτών και Θοδωρή Ριζούλη

Ηρακλής: «Εμφύλιος» μεταξύ παικτών και Θοδωρή Ριζούλη

Iraklis

Οι δηλώσεις του Ριζούλη έφεραν την έντονη αντίδραση των παικτών του Ηρακλή

Άσχημο είναι το κλίμα στις τάξεις του Ηρακλή μετά την αποτυχία της ομάδας να φτάσει στο Final Four της Elite League και να διεκδικήσει την άνοδο στη Basket League. Ο Θοδωρής Ριζούλης μίλησε σε συνέντευξη του στο Libero107,4 με απαξιωτικά λόγια για την ομάδα, κάτι που έφερε την έντονη αντίδραση των παικτών Γηραιού.

Οι παίκτες του Ηρακλή κάνουν λόγο για αποποίηση ευθυνών από τον πρόεδρο της ΚΑΕ και κάνουν λόγο για αντίξοες συνθήκες.

Αναλυτικά:

«Αποποίηση των ευθυνών.

Το εύκολο είναι να μεταβιβάσεις τις ευθύνες όταν υπάρχουν άνθρωποι που σιωπούν σεβόμενοι την αγωνία του κόσμου και την ιστορία της ομάδας.

Καλό θα ήταν ο μονίμως απών μεγαλομέτοχος να σεβόταν έστω και στα ψέματα την προσπάθεια παικτών που «ΛΥΓΙΣΑΝ» (όπως διαλαλεί αριστερά και δεξιά) . Αγωνιζόντουσαν σε συνθήκες αντίξοες για οποιαδήποτε ομάδα που θέλει να κάνει «πρωταθλητισμό».

«Πρωταθλητισμός» και «λύγισαν» μπαίνουν σε εισαγωγικά καθώς φανταζόμαστε ότι η αλλαγή 4 προπονητών 3 βοηθών 2 γυμναστών και η απουσία φυσιοθεραπευτή όλη τη χρονιά, μάλλον έθεταν σε κίνδυνο την σωματική και ψυχική υγεία των παικτών παρά βοήθησαν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Και αυτά είναι πολύ λίγα απ’ όσα συνέβησαν.

Οπότε μην προκαλείτε για τις εντυπώσεις ώστε να μην χρειαστεί να επεκταθούμε.

Για το οικονομικό σκέλος δεν θα αναφέρουμε κάτι, σεβόμενοι τα προβλήματα της κοινωνίας. Όλοι γνωρίζουν την κακή κατάσταση που ταλαιπωρούσε και συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους πάντες στον σύλλογο.

Δυστυχώς η σιωπή των παικτών πάντα δίνει τον χώρο στους θρασείς να “κάνουν το κομμάτι τους”.

Αναλαμβάνουμε φυσικά το κομμάτι της ευθύνης που μας αναλογεί και δεχόμαστε την κριτική γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και εμείς την δουλειά μας την ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.

Παίκτες Ηρακλή 2022/23».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

«Έφυγε» από τη ζωή ο Άρης Ιωαννίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Άρης Ιωαννίδης. Η Ελευθερούπολη θρηνεί την απώλεια του προέ…