Κεντρική Γυναίκες Η Ελλάδα φώναξε βροντερά παρούσα

Η Ελλάδα φώναξε βροντερά παρούσα

FA0665EC 2EC2 404B A918 FB0E2B4AAE98

Σπουδαία νίκη για την Ελλάδα!

Μπράβοοο κορίτσια μπράβοοο εθνική μας ομάδα!!!
Δείξατε ότι δίκαια είστε στο EuroBasket και δίκαια θα περάσει σίγουρα στο χιαστί…. Έτσι πιστεύω.
Αν βέβαια κερδίσουμε όπως η Λετονία την Ισπανία που διαφωνώ πως είναι πανίσχυρη… τότε μέχρι πρώτοι μπορεί να βγούμε. Βήμα βήμα…σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε και το καλύτερο σε ένα EuroBasket με μεγάλες εκπλήξεις.
Πίστευα ότι θα κερδίσουμε γνωρίζοντας τι εστί Λετονία και το καταφέραμε αξιοποιοντας τα δυνατά μας χαρτιά που σίγουρα υπερτερούν τών αντιπάλων τους.
Για την Φασούλα τα γράφω όλο τον χρόνο είναι μέσα στις δύο καλύτερες Ευρωπαίες σέντερ και το ξαναδειξε απέναντι κυρίως στην αλλαγή της στην Αβενίδα την Γκουλμπε.
Τίς έβαλε μέσα στα καλάθια…
Η Άρτεμις ήταν κανονική Σπανού απέναντι στην νέα της συμπαίκτρια στην Μπούρζ Στοεμπεργκα, την έκανε ότι ήθελε ειδικά στις προσωπικές μονομαχίες. Σαραντατέσσερις πόντοι οι δύο Εεε δεν είναι και μικρό πράγμα.
Η Χριστινάκη ανέλαβε στο πρώτο ημίχρονο να κάνει όλες τίς δουλειές και έδωσε την ώθηση για την συνέχεια. Η Τσινέκε πιστοποίησε ότι δεν είναι τυχαίο το ότι έφτασε νο 20 του ντραφτ, είναι η παίκτρια που πάει σε μια με μία την περνάει και πάει στο καλάθι. Αυτό το έμαθε καλά στην Αμερική γιατί εδώ το αποφεύγουμε.
Η Σταμολαμπρου προσπάθησε πολύ και με αυτό τον τρόπο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με την Παυλόπουλου να δίνει σιγουριά και ψυχραιμία.
Ο κοουτς Πρέκας με το επιτελείο του ήταν σαφές ότι ήξεραν πολύ καλά την Λετονία και κτύπησαν όπως έπρεπε.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Τώρα ρεπό και Ισπανία.
Να σας πω πως δεν την φοβάμαι γιατί λόγω Φασούλα τις έχω δει και τις ξέρω πολύ καλά?
Έχουμε τύχη αν παίξουμε όπως σήμερα και σταματάω εδώ. Συγχαρητήρια και πάλι δείξατε ότι αξίζετε και ορθωσατε ανάστημα για όλο μπάσκετ γυναικών στην χώρα μας!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη»

Ως τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρ…