Κεντρική Διεθνή Γιαμπουσέλε: «Θέλουμε το πρωτάθλημα, μας αξίζει»

Γιαμπουσέλε: «Θέλουμε το πρωτάθλημα, μας αξίζει»

Γιαμπουσελέ

Στα στοιχεία που θα χαρίσουν τη νίκη στη Ρεάλ αναφέρθηκε ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Η ημιτελική φάση των playoffs της Liga ACB έφτασε. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπανταλόνα για το game 1 της σειράς, θέλοντας α εξασφαλίσει από νωρίς την παρουσία της στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε σε δηλώσεις λίγες ώες πριν τον πρώτο ημιτελικό, αναφέρθηκε στην ενέργεια που θα πρέπει να βγάλει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε λίγες μέρες για να προπονηθούμε και είμαστε έτοιμοι. Είναι μια μεγάλη ομάδα που παίζει με πολλή ενέργεια. Παίζουμε εντός έδρας και έχουμε τον παράγοντα έδρας υπέρ μας και αυτό πρέπει να είναι πλεονέκτημα. Περιμένουμε μια δύσκολη κατάσταση απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μπανταλόνα, που κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Θα παλέψουμε σκληρά. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, να ταιριάξουμε με την ενέργειά τους και να σκεφτούμε μόνο το πρώτο παιχνίδι.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην ίδια γραμμή. Έχουμε καλά συναισθήματα και παίζουμε πολύ καλά ως ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με καλή νότα. Αυτή η ομάδα το αξίζει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…