Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ FunBasket: Μεγάλη συμμετοχή στη Βέροια και στην Κοζάνη

FunBasket: Μεγάλη συμμετοχή στη Βέροια και στην Κοζάνη

FunBasket

Η Μακεδονία και συγκεκριμένα η Βέροια και η Κοζάνη φιλοξένησαν το FunBasket και πάνω από 350 παιδιά στις δύο πόλειες γνώρισαν το μπάσκετ μέσα από το παιχνίδι με τον ιδανικό τρόπο.

Έντονη παρουσία στη Βέροια

Το φεστιβάλ FunBasket στη Βέροια πραγματοποιήθηκε στο “Δ. Βικέλας” και παρά την κακοκαιρία η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης. Πάνω από 160 παιχνίδια αθλητές από τους συλλόγους Φίλιππος Βέροιας, ΑΟΚ Βέροιας, Αετοί Βέροιας, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, Άθλος Αλεξάνδρειας και Ζαφειράκης Νάουσας και μαθητές της περιοχής και παιδιά από παιδικό σταθμό μέχρις τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού χωρίστηκαν ηλικιακά σε τμήματα και έπαιξαν μπάσκετ με τρόπο ενδεδειγμένο για τη δική τους ηλικία. Παιδιά, αλλά και γονείς που παρακολούθησαν το πρόγραμμα από την εξέδρα και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο προσέγγισης του μπάσκετ με τρόπο ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδιά, ενώ και προπονητές που έδωσαν το “παρών” πήραν πολύτιμη εμπειρία προκειμένου να την μεταφέρουν και στους συλλόγους τους.

Σημαντική συμμετοχή στην Κοζάνη

Το Fun Basket στην Κοζάνη έφερε κόσμο στο παρκέ και από τις γύρω περιοχές στο πανέμορφο ΚΓ Λευκόβρυσης. Περισσότερα από 160 παιδιά από τους συλλόγους Εθνικός Κοζάνης, Ηρακλής Κοζάνης, ΑΣ Καστοριάς, ΓΣ Ελίμειας, Αρίων Πτολεμαϊδας, ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, Διόσκουροι Κοζάνης, FM All Stars, Λασσάνης Κοζάνης, Βελβεντό Κοζάνης και μαθητές χαμογέλασαν πλατιά παίζοντας μπάσκετ.

Τα παιδιά έκαναν προπόνηση με ασκήσεις που αρμόζουν στην ηλικία τους κάνοντας το μπάσκετ πραγματικό παιχνίδι, έγιναν όλα μια μεγάλη παρέα και το κυριότερο διασκέδασαν αυτές τις ώρες που πέρασαν στο παρκέ. Όλα μαζί συνεργάστηκαν, διαγωνίστηκαν και σίγουρα άφησαν το γήπεδο αγαπώντας την πορτοκαλί μπάλα λίγο περισσότερο. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρος Σαββίδη και μέλη του ΔΣ της τοπικής Ένωσης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…