Κεντρική Γυναίκες Εύνικος: Πήρε Κασάπογλου, ανανέωσε με Τσιανάκα (pic)

Εύνικος: Πήρε Κασάπογλου, ανανέωσε με Τσιανάκα (pic)

thalia kasapoglou marina tsianaka evnikos

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση για τον Εύνικο

Ο Εύνικος προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Παίκτρια της ομάδας είναι κι επίσημα η Θάλεια Κασάπογλου, η οποία τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στην Α1 Γυναικών με τη φανέλα των Εσπερίδων Καλλιθέας. Παράλληλα, ανακοίνωσε την παραμονή της Μαρίνας Τσιανάκα, που πήρε χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Κασάπογλου πέρσι μέτρησε σε 24 παιχνίδια 5.0 πόντοι (121 συνολικά), 1.5 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Από την πλευρά της η Τσιανάκα αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια και σημείωσε τρεις πόντους.

Αναλυτικά:

«Το παρόν και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ σε μία φωτογραφία, αλλά και στο ρόστερ του Εύνικου εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Α1 Γυναικών. Η διοίκηση του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την προσθήκη της πλέι μέικερ Θάλειας Κασάπογλου, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Μαρίνα Τσιανάκα. Η Θάλεια, με την μεγάλη της εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει, έρχεται για να προσδώσει ακόμα περισσότερη ποιότητα στην ομάδα μας, ενώ η νεαρή και πολλά υποσχόμενη Τσιανάκα, η οποία πήρε πέρυσι το βάπτισμα του πυρός στην κορυφαία κατηγορία, μπορεί δουλεύοντας να κάνει το βήμα παραπάνω. Κορίτσια καλώς ορίσατε στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Εύνικου!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…