Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Έκανε δικό του και τον Πολέμη (pic)

Εθνικός: Έκανε δικό του και τον Πολέμη (pic)

alexandros polemis ethnikos

Από το Παγκράτι στον Εθνικό

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός του Εθνικού ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφή και συγκεκριμένα την απόκτηση του Αλέξανδρου Πολέμη. Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παγκρατίου πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρος Πολέμη. Ο 26χρονος γκαρντ πέρσι πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με το Παγκράτι ,με το οποίο μάλιστα αντιμετώπισε την ομάδα μας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Αλέξανδρος Πολέμης διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες, όπου έχει φτάσει μέχρι και την Elite League. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Ίκαρο Νέας Σμύρνης (Β’ και Γ’ Εθνική), Άρη Νίκαιας (Γ’ Εθνική), Αιγάλεω (Β’ Εθνική), Δάφνη Δαφνίου (Β’ Εθνική και Elite League) και Παγκράτι (Β’ Εθνική).

Ο Αλέξανδρος Πολέμης δήλωσε σχετικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα παίξω για μια ιστορική ομάδα τον Εθνικό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή, που έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να έρθω στην ομάδα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και μια πετυχημένη σεζον”».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…