Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Δικός του ο Θεοδωρίτσης (pic)

Εθνικός: Δικός του ο Θεοδωρίτσης (pic)

dionisis theodoritsis ethnikos

Από τον Ηλυσιακό στον Εθνικό ο Θεοδωρίτσης

Ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Εθνικός. Η ομάδα του Πειραιά με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την απόκτηση του Διονύση Θεοδωρίτση, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ηλυσιακού.

Ο Θεοδωρίτσης πέρσι μέτρησε 210 πόντους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Διονύση Θεοδωρίτση. Ο 23χρονος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ηλυσιακού και θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας.

Ο Διονύσης Θεοδωρίτσης ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής της Α.Γ.Ε. Ζακύνθου, ενώ αγωνίστηκε και με την ανδρική ομάδα. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Πολυνίκη, με τον οποίο έπαιξε 2 χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Μίλωνας, όπου παρέμεινε 2 χρόνια. Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Εθνική. Πέρσι, αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τη φανέλα του Ηλυσιακού και ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος ήταν δεύτερος σκόρερ του Ηλυσιακού έχοντας συνολικά 210 πόντους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Διονύσης Θεοδωρίτσης δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα σεζόν θα φοράω τη φανέλα του Εθνικού. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικούσα επιτροπή της ομάδας, αλλά και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη τους.

Θα δώσω το 100% τη νέα σεζόν, ώστε να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Εύχομαι να έχουμε πάνω από όλα υγεία και μία καλή μπασκετική σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …