Κεντρική Γυναίκες Εθνική Νεανίδων: Καλή επιτυχία

Εθνική Νεανίδων: Καλή επιτυχία

ethniki neanidon 1

Τις καλύτερες ευχές στην εθνική μας ομάδα των νεανίδων η οποία πρώτη σήμερα στην Σόφια σηκώνει αυλαία στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα κοριτσιών και αγοριών.

Οι εξετάσεις για το πού βρισκόμαστε όσο αφορά την παραγωγική διαδικασία στην χώρα μας.

Ο Γιάννης Κτιστάκης με τους συνεργάτες του Γιάννη Παπούλη και Αναστασία Γουναρά, προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν σέ αυτήν την δύσκολη ηλικία.

Ταλαντούχα σίγουρα κορίτσια, όμως έρχονται από Πανελλήνιες εξετάσεις ενώ κάποιες ετοιμάζονται για σπουδές στην Αμερική, όπως συμβαίνει συνήθως.

Σε αυτό τό πρώτο σημαντικό σταυροδρόμι τής ζωής των, καθώς το μπάσκετ διασταυρώνεται με τίς σπουδές και το μέλλον τους, είχαν περιορισμένο χρόνο προετοιμασίας με μόλις τέσσερα φιλικά.
Βέβαια τα κορίτσια γνωρίζονται καθώς οκτώ είναι από πέρυσι νεάνιδες, συν τις τέσσερις αθλήτριες που έρχονται από κορασίδες μαζί με τον Κτιστάκη και τον Παπούλη, μετά την περσινή ;eκτη θέση της εθνικής U16 στην Ευρώπη.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο

Στόχος η άνοδος στην Α κατηγορία, για τον μόνο λόγο κατά την γνώμη μου, πως η Ελλάδα με την εθνική γυναικών ανάμεσα στις 16 καλύτερες τής Ευρώπης, δεν μπορεί οι νεάνιδες και οι νέες να βρίσκονtαι κάτω από αυτές.

Το έργο τής ανόδου δεν είναι εύκολο.

Η εθνική μας θέλω να πιστεύω ότι θα τερματίσει ανάμεσα στίς δύο πρώτες ομάδες τού ομίλου, με αντιπάλους σήμερα στις 3μμ το Λουξεμβούργο και μετά Αυστρία, Ρουμανία με τούς αγώνες να μην είναι κάθε μέρα, λόγω ότι συμμετέχουν 18 εθνικές για τίς τρείς θέσεις τής ανόδου και πρέπει να χωρέσουν οι αγωνιστικές καθώς υπάρχουν και όμιλοι με πέντε ομάδες.

Όταν με το καλό περάσουμε στην επόμενη φάση, ακολουθούν τα δύσκολα νοκ άουτ.

Η ομάδα μας διασταυρώνεται με τίς δύο πρώτες του ομίλου με Σουηδία, Σλοβακία, Ουκρανία, Εσθονία και η οικοδέσποινα Βουλγαρία.

Καλή αρχή, δύναμη, θετική ενέργεια και μακάρι τα κορίτσια να γυρίσουν στην Ελλάδα με την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Χολαργός – Δάφνη Δαφνίου 71-68

Στη National League 1 ανέβηκε ο Χολαργός. Τρείς ανόδους σε ισάριθμα πρωταθλήματα για τον Χ…