Κεντρική Γυναίκες Εθνική νεανίδων για την άνοδο

Εθνική νεανίδων για την άνοδο

νεαν 1

Επόμενη μέρα από την στενοχώρια του αποκλεισμού τής εθνικής γυναικών από τα προημιτελικά του Eurobasket.

Έρχεται η σειρά των μικρών εθνικών ομάδων να πετύχουν στους δικούς τους στόχους, δείχνοντας ταυτόχρονα το πού βρισκόμαστε στην παραγωγική διαδικασία.

Η πιο πετυχημένη ομάδα πέρυσι ήταν η εθνική κορασίδων η οποία στην Πορτογαλία κατέλαβε την έκτη θέση στην Α κατηγορία και από εκεί η φωτογραφία.

Η ομάδα εκείνη, εκτός Σύρπα και Χωλοπούλου οι οποίες είναι ακόμα κορασίδες, αλλάζει ηλικιακά πρωτάθλημα και σαν εθνική νεανίδων πλέον μαζί με τα κορίτσια που ήταν από πέρυσι σε αυτήν, θα μπουν πρώτες στους αγώνες.

Θα συμμετάσχουν στο EuroBasket U18 Β’ κατηγορίας στην Σόφια την άλλη εβδομάδα με στόχο την επιστροφή στην Α’ από την οποία υποβιβάστηκε πέρυσι.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν τένις, άτομα που παίζουν βόλεϊ, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο

Προπονητικό τιμ που πετυχαίνει δεν αλλάζει και πολύ σωστά η Ομοσπονδία κράτησε στο τιμόνι το ίδιο με επικεφαλής τον κόουτς Γιάννη Κτιστάκη με πολλά χιλιόμετρα στον χώρο, που θα έχει δίπλα του πάλι τον Κώα Ioannis Papoulis πολύπειρο στις μικρές εθνικές ομάδες.

Από την περσινή τριάδα άγνωστο γιατί δεν θα είναι η Έλενα Παπαδημητρίου και στην θέση της η Anastasia Gounara κόουτς τής Άμιλλας Περιστερίου με σημαντική δουλειά στην ομάδα της αλλά και σε τμήματα υποδομών.

Ταλαντούχα ομάδα με αξιόλογο προπονητικό τιμ, ξεκίνησαν σήμερα τα φιλικά στα πλαίσια τής προετοιμασίας μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ και κείμενο που λέει "CITRO ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ EPSIL GROUP ΕΛΛΑΣ Xonan ΕΛΛΣ EK K Vot"
Καλή επιτυχία στα κορίτσια και τους κόουτς, ευχή μας να επανέλθει η ομάδα στις καλύτερες 16 τής Ευρώπης σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…