Κεντρική Γ' Εθνική Ελευθερία Μοσχάτου: Τέλος Γκόντγουϊν, Ματσούκης και Ογκμπέντε (pic)

Ελευθερία Μοσχάτου: Τέλος Γκόντγουϊν, Ματσούκης και Ογκμπέντε (pic)

347434078 10231673128678085 7078354233643353395 n

Αποχώρησαν τρεις παίκτες από την Ελευθερία Μοσχάτου

Μετά τις ανανεώσεις η Ελευθερία Μοσχάτου ανακοίνωσε και την αποχώρηση τριών παικτών. Συγκεκριμένα, νέα μπασκετική στέγη θα έχουν τη νέα σεζόν οι Εμάνουελ ΓκόντγουϊνΔημήτρης Ματσούκης και Φέλιξ Ογμπέντε.

Αναλυτικά:

«Η Ελευθερία Μοσχάτου μετά τις ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις των παικτών μας (αν και δεν τελειώσαμε ακόμα) είναι στην δυσάρεστη θέση να αποχωριστεί 3 παιδιά, τρεις ξεχωριστούς αθλητές που ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί κατάφεραν να φέρουν την ομάδα μας στην δεύτερη θέση του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ εθνικής κατηγορίας.

*Emmanuel Godwin , τον Μανώλη μας, που στην δεύτερη θητεία του στην ομάδα, έκανε κυριολεκτικά φοβερά παιχνίδια και ήταν από τους πρωταγωνιστές την ομάδας μας. Ο Emmanuel εκτός από καταπληκτικό παιδί και απίστευτος επαγγελματίας ήταν ένα από τα παιδιά που το προπονητικό team πίστεψε πάρα πολύ σε αυτόν ,τον βελτίωσε, έκανε όλους τους αντιπάλους να πονοκεφαλιάζουν το πως θα τον αντιμετωπίζουν και είμαστε σίγουροι πως θα τα πάει περίφημα όπου και να πάει.

*Δημήτρης Ματσούκης , ο Μήτσος μας, το γελαστό παιδί, που το ταλέντο ξεχείλιζε μέσα στο παρκέ και είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από την ομάδα. Ο Δημήτρης αν και στην αρχή της χρονιάς πέρασε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και μια περίοδο προσαρμογής , μόλις έδεσε με την ομάδα έδειξε τον καλύτερο του εαυτό και ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας.
Είμαστε σίγουροι και γι αυτόν και για την μελλοντική επιτυχία του στα παρκέ.

*Felix Ogbehde, ο Φελιξ αν και πέρασε μέσα στην χρονιά αρκετά προβλήματα τραυματισμών, στο τέλος έδειξε οτι διαθέτει τεράστιο ταλέντο και με τα σωματικά του προσόντα κατάφερε να είναι πολύ θετικός σε ότι και να του ζητήσανε οι προπονητές. Με συνεχή δουλειά θα καταφέρει κι εκείνος να προχωρήσει όπου κι αν πάει.

Δεν λέμε αντίο στα τρία αυτά παιδιά…. Λέμε εις το επανιδείν ,γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα τα ξαναπούμε.

Σας ευχαριστούμε! Υγεία και επιτυχίες!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2: Το πρόγραμμα της Δ΄ Φάσης (5ος Όμιλος)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Δ’ Φάσης των Play off. Σας γνωρίζουμε το πρόγραμμα της Δ’…