Κεντρική Γ' Εθνική Χολαργός: «Τριπλή» ανανέωση

Χολαργός: «Τριπλή» ανανέωση

raptidis zigomitros giannoulakis xolargos

Ο Χολαργός κράτησε Ραπτίδη, Ζυγομήτρο και Γιαννουλάκη

Ο Χολαργός προχωράει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων προχώρησε σε ακόμη τρεις ανανεώσεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, στο ρόστερ θα παραμείνουν οι Άγγελος Ραπτίδης, (20 χρονών), Ηλίας Ζυγομήτρος (20 χρονών) και Βαγγέλης Γιαννουλάκης (20 χρονών).

O Χολαργός εκτός από τους τρεις παραπάνω παίκτες έχει ανανεώσει με τους Καλαντζή, Κατωπόδη και Ιωακειμίδη.

Αναλυτικά:

«Πριν 4 χρόνια το ΔΣ του Συλλόγου μας ενέκρινε το πλάνο ανάπτυξης της ανδρικής ομάδας, ένα πλάνο που στόχο είχε την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες μέσα από ένα ελκυστικό μπάσκετ βασιζόμενοι σε νέους και υποσχόμενους αθλητές.

Ο ΚΟ Χολαργού με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ακόλουθους αθλητές οι οποίοι αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα και την ομάδα Νέων Ανδρών!

Άγγελος Ραπτίδης (20 ετών)

Ο Άγγελος είναι ένα παιδί που μένει στο Δήμο μας. Αποτέλεσε βασικό γρανάζι στη πορεία της Ανδρικής ομάδας τη φετινή σεζόν αλλά και της ομάδας Νέων ανδρών! Παρά τον τραυματισμό του, επανήλθε γρήγορα, αποτελώντας σημαντικό παράγοντα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και όχι μόνο. Ο Άγγελος βρίσκεται στον Σύλλογό μας για 3ο συνεχόμενο έτος και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προοδεύει μέσα από την ομάδα!

Ηλίας Ζυγομήτρος (20 ετών)

Ο Ηλίας είναι ένα παιδί που δοκίμασε την φετινή σεζόν τις δυνάμεις του στην τοπική κατηγορία της ΕΣΚΑ ερχόμενος από τη Θήβα. Διακρίνεται, εκτός των άλλων, για το φαρμακερό σουτ τριών πόντων. Δουλεύει καθημερινά για την εξέλιξη του αφιερώνοντας πολλές ώρες στα γήπεδα. Έδειξε την διάθεση του να προσφέρει στους στόχους της ομάδας όποτε του ζητήθηκε ενώ αποτέλεσε και θετικό παράγοντα στην καλή πορεία της ομάδας Νέων Ανδρών.

Βαγγέλης Γιαννουλάκης (20 ετών)

Ο Βαγγέλης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την εργατικότητά του και την θέληση να προοδεύσει στο άθλημα του μπάσκετ! Προέρχεται από αθλητική οικογένεια με τον πατέρα του να είναι προπονητής μπάσκετ αλλά και την μητέρα του εν ενεργεία αθλήτρια της ομάδας του Παγκρατίου! Ο Βαγγέλης συνετέλεσε τα μέγιστα στην φετινή πορεία της ανδρικής ομάδας δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό τόσο στην επίθεση όσο και στη άμυνα! Παράλληλα βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της ομάδας νέων ανδρών!

Και οι τρεις αθλητές παρά το νεαρό της ηλικίας τους διακρίνονται για τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα, την εργατικότητα μέσα στο γήπεδο και την επιμονή τους στη λεπτομέρεια!

Ταυτόχρονα με το μπάσκετ είναι και οι τρεις φοιτητές πανεπιστημιακών σχολών επιβεβαιώνοντας το «moto του Συλλόγου» ότι όταν θες όλα μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία!

Καλή επιτυχία στη νέα σεζόν και στα τρία παιδιά, με υγεία και επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Από το Μαρούσι στον Χολαργό ο Κουτσονικόλας (pic)

Ο Χολαργός ανακοίνωσε τον Κουτσονικόλα Στη Γ’ Εθνική και τον Χολαργό θα αγωνίζεται τ…