Κεντρική Γ' Εθνική Χολαργός: Σούπερ κίνηση με Κουκουνιά

Χολαργός: Σούπερ κίνηση με Κουκουνιά

giannis koukounias xolargos

Από το Αιγάλεω στον Χολαργό

Σε μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Χολαργός. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κουκουνιά, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με το Αιγάλεω. Ο 31χρονος διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Αναλυτικά:

«Ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Κουκουνιά.

Η διάκριση στις Εθνικές κατηγορίες απαιτεί να έχεις στις τάξεις σου τους καλύτερους και ο Γιάννης αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την ενίσχυση της ρακέτας της ανδρικής μας ομάδας.

Ο 31χρονος power forward, με ύψος 2 μέτρα, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, αλλά και πρωταγωνιστήσει στις εθνικές κατηγορίες. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Παναιτωλικός (Γ Εθνική), ΑΕΚ Άργους (Α2), Δόξα Λευκάδας (Α2), Ιωνικός Νίκαιας (Β), Αετός Αθηνών (Α2), Τρiτωνας (Α2, Β και Γ), Ίκαρος Καλλιθέας (Γ), Μίλωνας (Γ) και Αιγάλεω (Β).

Ο Γιάννης αποτελεί αθλητή με εξαιρετικό χαρακτήρα και είμαστε σίγουροι ότι θα “δέσει” με τους συμπαίκτες του αποτελώντας πρότυπο για τους νεαρότερους σε ηλικία αθλητές μας.

Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Χολαργού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2: Το πρόγραμμα της Δ΄ Φάσης (5ος Όμιλος)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Δ’ Φάσης των Play off. Σας γνωρίζουμε το πρόγραμμα της Δ’…