Κεντρική NBA Αποθέωσε τον Γιόκιτς ο Τζέφερσον
NBA

Αποθέωσε τον Γιόκιτς ο Τζέφερσον

jokic record

Τι είπε ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον για τον Νίκολα Γιόκιτς.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζέφερσον για τον Γιόκιτς, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν συνδυασμό των Μάτζικ Τζόνσον, Γιάννη, Ντουράντ, Ντάνκαν και Κάρι.

Διαβάστε όσα είπε:

«Κοιτάξτε. Ο Κέβιν Ντουράντ για αυτό είναι γνωστός ως ένας από τους καλύτερους σκόρερ της ιστορίας. Και ο Νίκολα Γιόκιτς, με όλο το σεβασμό, δεν είχε τον χώρο που είχαν Κάρι και Τόμπσον. Αυτοί οι 30 πόντοι ανά παιχνίδι είναι πολύ εντυπωσιακοί.

Για τις ασίστ του. Ο Μάτζικ Τζόνσον στους πρώτους του τελικούς μοίραζε 9.4 και ο Γιόκιτς 9.5. Ο Τιμ Ντάνκαν δίπλα στον Ρόμπινσον μάζεψε 11.5 ριμπάουντ ανά αγώνα. Ο Γιόκιτς πήρε 13.5…

Να μιλήσουμε για το ποσοστό τριπόντου του; Εννοείται ότι η ποσότητα των σουτ διαφέρει κατά πολύ, αλλά κοιτάζοντας το ποσοστό όταν η μπάλα είανι στον αέρα μετρά 46.1%.

Είναι ο Κέβιν Ντουράντ που σκοράρει. Είναι ο Μάτζικ Τζόνσον που βοηθάει. Είναι ο Τιμ Ντάνκαν στο γυαλί και σουτάρει καλύτερα από έναν τύπο όπως ο Στεφ Κάρι. Είναι ο Γιάννης στο αμυντικό κομμάτι. Δεν λέει ότι μπλοκάρει τα σουτ, ή κάνει όλα όσα έκανε ο Γιάννης, αλλά τα νούμερα δεν λένε ψέμματα παιδιά…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με 44αρα του Μπράνσον ξανά το πάνω χέρι οι Νικς και 3-2

Προβάδισμα για τους Νικς με εξαιρετικό Μπράνσον. Με τον Τζέλεν Μπράνσον να πετυχαίνει την …