Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Απόλλων Σμύρνης: Ανανέωσαν Γιαουρτόγλου και Βουγιούκας (pic)

Απόλλων Σμύρνης: Ανανέωσαν Γιαουρτόγλου και Βουγιούκας (pic)

loukas giaourtoglou apollon smyrnis

O Απόλλων Σμύρνης κράτησε τους Γιαουρτόγλου και Βουγιούκα στο ρόστερ του

Τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Λουκάς Γιαουρτόγλου και Άλεξ Βουγιούκας. Οι δύο έμπειροι καλαθοσφαιριστές ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα γι ακόμη έναν χρόνο.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία της ΕΣΚΑ θα αγωνίζεται, καθώς εξαρτάται από το αν θα ανέβει ο Πανελλήνιος στη Γ’ Εθνική Κατηγορία (αν ανέβει ο Πανελλήνιος μένει στην Α’ ΕΣΚΑ, αν δεν τα καταφέρει ο Πανελλήνιος τότε ο Απόλλωνας υποβιβάζεται στη Β’ ΕΣΚΑ).

Η ανακοίνωση για τον Γιαουρτόγλου:

«Το τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για την επόμενη σεζόν με το Λουκα Γιαουρτογλου. Ο εξαιρετικός άνθρωπος και αθλητής Λουκας προσέφερε τα μέγιστα στον Απόλλωνα στη χρονιά που πέρασε κι έτσι η παρουσία του κρίθηκε απαραίτητη και για τους νέους παίκτες μας και για την ομάδα.

Λουκα σ ευχαριστούμε που θα τιμήσεις την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά φορώντας τη φανέλα της.

Η ανακοίνωση για τον Βουγιούκα:

«Το τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη σεζον με το Αλεξ Βουγιουκα. Ο πύργος της ομάδας μας κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στον β γύρο και στα πλέι άουτ με τις δεκα συνεχόμενες νίκες, θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Απόλλωνα για την καλύτερη δυνατή πορεία. Αλεξ σ ευχαριστούμε που θα τιμήσεις την ομάδα μας και στο επόμενο πρωτάθλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…