Κεντρική Γυναίκες Από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό η Καρλάφτη

Από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό η Καρλάφτη

renia karlafti olympiakos

Σημαντική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση της Ρένιας Καρλάφτη, η οποία θα ενισχύσει την ερυθρόλευκη περιφέρεια την επόμενη χρονιά.

Η Ρένια Καρλάφτη τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ρένια Καρλάφτη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ (ημ. γέννησης 8/6/1998, 1,80μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η Ρένια Καρλάφτη ξεκίνησε την καριέρα της στον Εργοτέλη, έπειτα αγωνίστηκε σε Ηρόδοτο (2012-15) και Πρωτέα Βούλας (2015-18), ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια (2018-23), έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Είναι μέλος της Εθνικής Γυναικών, ενώ φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο από την ηλικιακή κατηγορία των Παγκορασίδων.

Η δήλωση της Ρένιας Καρλάφτη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι τιμή! Είμαι έτοιμη να δώσω το 100%, για να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

Προηγούμενες ομάδες:

2008-12 Εργοτέλης

2012-15 Ηρόδοτος

2015-18 Πρωτέας Βούλας

2018-23 ΠΑΟΚ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Αταμάν: «Να προστατεύσουμε τη θέση μας έως το τέλος»

Ο Ναν είναι σκόρερ, λογικό που έβαλε το buzzer beater, είπε ο Αταμάν. Ο Εργκίν Αταμάν δεν …