Κεντρική Γ' Εθνική Αγία Παρασκευή: Παρέμεινε ο Φωτητζόγλου (pic)

Αγία Παρασκευή: Παρέμεινε ο Φωτητζόγλου (pic)

babis fotitzoglou kap agia paraskevi

Ο αρχηγός ανανέωσε με την Αγία Παρασκευή

Παίκτης της Αγίας Παρασκευής θα είναι και τη νέα σεζόν ο Μπάμπης Φωτητζόγλου. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, που ήταν εκ των κορυφαίων της ΚΑΠ την περσινή χρονιά, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και θα είναι ένας εκ των δύο αρχηγών.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζει ο Μπάμπης Φωτητζόγλου!

Συνεχίζει και το 2023-2024 ο Μπάμπης Φωτητζόγλου! Έτσι μετά και την συμφωνία με τον Γρηγόρη Παππά το δίδυμο των αρχηγών της ανδρικής μας ομάδας θα βάλει την σφραγίδα του και στην νέα σεζόν.

Ο Μπάμπης Φωτητζόγλου εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2020 και έχει μακροχρόνιες εμπειρίες στις εθνικές κατηγορίες με τον ΑΣ Παπάγου, Λοκρό Αταλάντης κλπ. Την περασμένη σεζόν στην Γ΄ Εθνική κατέγραψε συμμετοχή σε 24 αγώνες πετυχαίνοντας 249 πόντους ενώ ήταν και ο αθλητής της ομάδας μας με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (764’) έχοντας τον εντυπωσιακό μέσο όρο συμμετοχής 32’ ανά αγώνα.

Επιτυχημένος επαγγελματικά και με αρκετές επαγγελματικές προκλήσεις μπροστά του ο Μπάμπης δεν δίστασε να πει ότι «το μεγαλύτερο κίνητρό μου για να συμμετέχω για μια ακόμα χρονιά στις Εθνικές κατηγορίες είναι ότι την σεζόν που πέρασε αφήσαμε μια δουλειά στη μέση. Θέλω του χρόνου να την τελειώσουμε».

Καλή δύναμη Αρχηγέ!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…