Κεντρική Γ' Εθνική Αγία Παρασκευή: Ανανέωσε ο Γρηγόρης Παππάς

Αγία Παρασκευή: Ανανέωσε ο Γρηγόρης Παππάς

grigoris pappas kap agia paraskeui

Η Αγία Παρασκευή κράτησε τον πρώτο της σκόρερ

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε η Αγία Παρασκευή. Συγκεκριμένα, η ΚΑΠ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γρηγόρη Παππά, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Αναλυτικά:

«ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΠΑ

Είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Παππά και για την επόμενη σεζόν 2023-2024.

Ο Γρηγόρης εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2019 φέρνοντας μαζί του πλούσιες εμπειρίες που απέκτησε αγωνιζόμενος στις εθνικές κατηγορίες με Χολαργό, Πανερυθραϊκό, Ψυχικό, Καβάλα κλπ και έχει πανηγυρίσει ανόδους σε Γ’ , Β’ Εθνική και Α2 Κατηγορία.

Στην θητεία του στην ομάδα μας υπήρξε αρχηγός, μόνιμος πρώτος σκόρερ και ήταν βασικός συντελεστής στην επιτυχημένη πορεία από την Α’ ΕΣΚΑ στα φετινά playoff ανόδου στην Β’ Εθνική.

Την περασμένη σεζόν 2022-2023 συμμετείχε σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας (26) στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής πετυχαίνοντας 379 πόντους όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας για μια ακόμα σεζόν.

Είμαστε σίγουροι ότι με τον Γρηγόρη στο δυναμικό της η ανδρική μας ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στην απαιτητική Γ’ Εθνική και το 2023-2024!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…