Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Βεζένκοφ: «Ο Κώστας προπονείται κάθε μέρα για αυτά τα σουτ»

Βεζένκοφ: «Ο Κώστας προπονείται κάθε μέρα για αυτά τα σουτ»

5878566 1

Τι είπε ο Σάσα Βεζένκοφ για τον Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Φενέρ, με τον Κώστα Σλούκα να πετυχαίνει το τελευταίο καλάθι του ματς. Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του και τόνισε ότι προπονείται κάθε μέρα για αυτά τα σουτ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε σε αυτό το περιβάλλον. Σε αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι φανταστικά. Η Φενέρ είναι σπουδαία ομάδα, το ξέρουμε όπως ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Το πιστεύαμε όμως ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να πάρουμε πάλι το πλεονέκτημα. Και το καταφέραμε με έναν σπουδαίο τρόπο.

Ο Κώστας προπονείται κάθε μέρα για αυτά τα σουτ. Θέλουμε μια ακόμα νίκη για να πετύχουμε τον στόχο μας και ελπίζουμε να την πάρουμε την Παρασκευή. Η Φενέρ θα αντιδράσει και για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και καλύτεροι.

Στην τρίτη περίοδο δεν έπαιξα καλά, χάλασε το μυαλό μου, αλλά μετά προσπάθησα να σκεφτώ πως μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Πήρα δυο σουτ, έβγαλα κάποιες άμυνες και πιστεύω ότι έκανα καλή δουλειά. Όχι αυτό που έπρεπε όμως. Θέλουμε μια νίκη ακόμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…