Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Βαρδής Μενιουδάκης: «Έφυγε» σε ηλικία 27 ετών ο πρώην παίκτης του Ερμή Αργυρούπολης

Βαρδής Μενιουδάκης: «Έφυγε» σε ηλικία 27 ετών ο πρώην παίκτης του Ερμή Αργυρούπολης

vardis menioudakis ermis argiroupolis

Το «χαμογελαστό παιδί» του Ερμή Αργυρούπολης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 27 ετών και βύθισε στο πένθος τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ

Στο «πένθος» βυθίστηκε η οικογένεια του Ερμή Αργυρούπολης, αλλά και ο χώρος του ελληνικού μπάσκετ. Ο Βαρδής Μενιουδάκης, ο οποίος επί σειρά ετών φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, άφησε την τελευταία του πνοή μόλις σε ηλικία 27 ετών.

Ο Βαρδής Μενιουδάκης τα τελευταία χρόνια έδωσε μεγάλη μάχη με την επάρατο νόσο, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ο Ερμής Αργυρούπολης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια, και όπως τόνισαν όλοι στην ομάδα είναι συντετριμμένοι για τον χαμό του «χαμογελαστού παιδιού της ομάδας».

Αναλυτικά:

«Το γελαστό παιδί του Ερμή, ο αγαπημένος μας Βαρδής Μενιουδάκης, δεν είναι πλέον μαζί μας…

Ο Βαρδής μας, “έφυγε” από κοντά μας σήμερα το πρωί, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, σε ηλικία μόλις 27 ετών. Τα λόγια αδυνατούν να περιγράψουν πόσο συντετριμμένοι είμαστε όλοι στην οικογένεια του Ερμή, για τον άδικο χαμό ενός τόσο λατρεμένου μας παιδιού.

Ο Βαρδής αγωνιζόταν στην ομάδα 9 χρόνια, την αγαπούσε όσο λίγοι και είμαστε βέβαιοι πως εισέπραξε και την αγάπη όλων μας κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων που έσμιξαν οι δρόμοι μας.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη θλίψη μας… Η οικογένεια του Ερμή πενθεί και θα θέλαμε να μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήριά μας στους γονείς και την οικογένειά του.

Εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα χαμογελαστό, όπως στη φωτογραφία…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …