Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τριαντόπουλος: «Είναι σημαντικό να προάγουμε τον αθλητισμό»

Τριαντόπουλος: «Είναι σημαντικό να προάγουμε τον αθλητισμό»

AEK 1

ΑΕΚ και Ένωση Ιλίου διοργανώνουν αθλητικό camp υπό την καθοδήγηση του Γκέινον Μπέικερ.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ και η Ένωση Ιλίου ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη διοργάνωση ενός αθλητικού camp, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο αυτού του camp, ο Γκέινον Μπέικερ, ένας από τους κορυφαίους εξειδικευμένους προπονητές του ΝΒΑ, θα μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του σε νέους αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας 6 έως 19 ετών.

O Managing Director της ΚΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος μίλησε για το camp: «Είναι λίγο συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για μένα. Το Ίλιον είναι η περιοχή που μεγάλωσα και είναι σημαντικό η ΑΕΚ με την Ένωση Ιλίου να διοργανώνουν τέτοιο camp. Σημαντικό η ΑΕΚ να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία με ανάλογα event. Ευχαριστώ την Ένωση Ιλίου και όλους για τη συνεργασία, τα παιδιά να το ευχαριστηθούν και να είναι η αρχή για τέτοιες ενέργειες».

Για το πλάνο της ΑΕΚ με τις Ακαδημίες: «Η ΑΕΚ έχει ένα μεγάλο πλάνο για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής . Ο μηχανικός που σχεδίασε το γήπεδο στα Λιόσια δαπάνησε λεφτά αλλά δεν έφτιαξε ένα βοηθητικό γήπεδο. Θέλουμε να λύσουμε το θέμα του χώρου για να λύσουμε και το κομμάτι των υποδομών για να κάνουμε αντίστοιχες ενέργειες όχι μόνο σαν ΑΕΚ αλλά και σαν συνεργασία με την Ένωση Ιλίου για να αναπτύξουμε ένα δίκτυο ακαδημιών».

«Μια τέτοια συνεργασία είναι ορόσημο για τους αθλητές και για την πόλη», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιλίου, κ. Λιόσης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΝΕΟΛ – ΑΕΝΚ 57-63: «Άλωσε» το Ληξούρι η Κηφισιά

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η ΑΕΝΚ Το ταξίδι της ΑΕΝΚ στο Κύπελλο Ελλάδας θα συνεχιστεί…