Κεντρική Ψαγμένα Το ζευγάρι του τίτλου στο Μαρούσι

Το ζευγάρι του τίτλου στο Μαρούσι

Gouzini

Η σειρά μου… Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο αγαπημένο αυτό ζευγάρι που οδήγησε την… καψούρα τής νιότης μου τον ΓΣΑ στην επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Είναι μεγάλη στιγμή για όσους ξέρουν τί σημαίνει Μαρούσι. Ειδικά για ανθρώπους σαν κι εμένα που στο κλειστό τού Σπύρου Λούη απέναντι από τον σταθμό του τρένου, θαυμάζαμε την ομαδάρα με πλέι μέικερ τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Βασίλη Κωνσταντίνου, τον Κουτσούκο, τον Σισμάνη, τον Μήτσο τον Φωσσέ, τον Μαραθιανάκη, τον Αραποστάθη, τον συγχωρεμένο τον φίλο μου Νίκο Δαρίβα και τόσους άλλους.

Από τότε το παρακολουθώ, την κατάκτηση πρωτιάς στην Ευρώπη με κόουτς τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και όμορφες πολύ όμορφες αναμνήσεις.

Μετά ήρθαν τα δύσκολα με υποβιβασμους και με τον Κώστα τον Κουτσούκο στο τιμόνι άρχισε η αναρρίχηση. Συνέχισα νά παρακολουθώ Μαρούσι όταν στον πάγκο ήταν ο φίλος μου ο Κώστας Κεραμιδάς που το οδήγησε στηνΑ2, όπου το ανέλαβε ο Γιώργος Σκαραφιγκας έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφο στη ζωή και στο γήπεδο τη Λία Γκουζίνη!

Αγαπημένοι μου ιδιαίτερα από τότε που έπαιζαν. Θαυμαστής και των δύο.

Ο Γιώργος στη Νήαρ Ηστ, με εμένα μόνιμο στην εξέδρα, με συμπαίκτες τον Γιώργο Ζευγώλη καλή του ώρα, τους αξέχαστους Παναγιωτόπουλο, Κλήμη, το θηρίο τον Μελισσινό και τόσους άλλους παικταράδες!

Ένας γκαρντ ολκής με απίστευτο ταλέντο στην επίθεση παρότι η άμυνα δεν ήταν η αγαπημένη του πάνω σε αυτήν έκτισε τίς ομάδες που ανέλαβε σαν προπονητής.

Παντού είχε επιτυχίες και ανόδους. Αποκορύφωμα η κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα τής πολύ ανταγωνιστικής Α2 που ολοκληρώθηκε με τη… μαγκιά να βρει την ευκαιρία με την αποβολή του να δώσει τη δυνατότητα στη συνεργάτη του τη Γκουζίνη να πάρει και σαν πρώτη προπονήτρια τη χαρά τής ανόδου!

Η Λία το αξίζει, έχει γράψει τη δική της μεγάλη ιστορία σαν παίκτρια και σίγουρα ακολουθεί μία λαμπρή καριέρα σαν προπονήτρια. Ήδη είναι η νέα κόουτς τής εθνικής ομάδας των κορασίδων που αγωνίζεται στην Α κατηγορία της Ευρώπης!

Ναστε καλά και οι δύο να χαίρεστε τα παιδιά σας και πάντα στη ζωή σας τέτοιες μεγάλες χαρές!

Την αγάπη μου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…