Κεντρική Elite League Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί το Final 4 της Elite League

Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί το Final 4 της Elite League

wild card

Εικόνα από το Final Four της Elite League σε όλη την Ελλάδα.

Η Elite League έφτασε με εικόνα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (και όχι μόνο) στη διάρκεια της κανονικής περιόδου και των playoffs. Η κορύφωση της σεζόν, με την διεξαγωγή του Final 4 που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κέντρο Λιοσίων, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι δύο ημιτελικοί του Σαββάτου, Ψυχικό-Τρίτων (16:30) και Μαρούσι-Πανερυθραϊκός (19:15), που θα χαρίσουν στους δύο νικητές την άνοδο στην Basket League, καθώς επίσης την Κυριακή ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει τον πρωταθλητή (15:45) και ο μικρός τελικός (13:00), θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα της ομοσπονδίας, αλλά και διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Ειδικότερα, τους τέσσερις αγώνες θα μεταδώσουν ζωντανά το Ionian TV, το Ήπειρος TV, το Ena Channel (Ανατολική Μακεδονία), το Aeolos TV (Λέσβου), το KOS TV (Κως) και το Attica TV (Αθήνα). Το Star Κεντρικής Ελλάδας (Λαμία) θα μεταδώσει ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό και τους δύο τελικούς, καθώς και σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο στις 21:45 τον δεύτερο ημιτελικό.

Το TV 100 (Θεσσαλονίκης) θα μεταδώσει ζωντανά τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, το Νότος TV θα μεταδώσει ζωντανά τους δύο αγώνες της Κυριακής, ενώ το Flash (Δυτική Μακεδονία/Κοζάνη) θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνες και των δύο ημερών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε Κουρή ο Μίλωνας

Ο Μάικ Κουρής είναι ο νέος προπονητής του Μίλωνα. Ο Μάικ Κουρής είναι αυτός που αναλαμβάνε…