Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Στην προπόνηση της Εθνικής Γυναικών ο πρόεδρος της ΕΟΚ

Στην προπόνηση της Εθνικής Γυναικών ο πρόεδρος της ΕΟΚ

Liolios

Με παρουσία Λιόλιου και Κωνσταντινίδου η προπόνηση της Εθνικής.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, και η υπεύθυνη αναπτυξιακού του μπάσκετ γυναικών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ, Άννη Κωνσταντινίδου, επισκέφθηκαν την προπόνηση της Εθνικής Γυναικών, η οποία ετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ 2023.

Η αποστολή της Ελλάδας αναχώρησε σήμερα για την Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση της προετοιμασίας της. Στη συνέχεια αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα στις 19 Μαΐου για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους και τους φιλικούς αγώνες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, μίλησαν στις αθλήτριες και τους έδωσαν τις ευχές τους.

«Είναι χαρά και ευτυχία που συμμετέχουμε στο Ευρωμπάσκετ 2023 και συμμετέχουμε χάρη σε εσάς. Θέλω να γνωρίζετε και σας το λέω μέσα από την καρδιά μου είμαστε πάντα μαζί σας. Αυτή η Εθνική Ομάδα έχει ένα παρών και ένα μέλλον. Έχει μια συνέχεια. Είναι κάτι το οποίο χτίζεται σε κάθε διοργάνωση σε κάθε τουρνουά. Πρέπει όσες είναι πιο έμπειρες να μεταδώσουν τη φλόγα στις πιο νέες και όλοι μαζί με το προπονητικό επιτελείο να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα όπως μόνο εσείς γνωρίζετε. Είτε τους καλύτερους παίκτες, είτε την καλύτερη ομάδα; Αυτή είναι η διαφορά της ομάδας. Την καλύτερη ομάδα. Τις επιτυχίες φέρνουν οι ομάδες κι εμείς πιστεύουμε σε εσάς», είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος. 

Η Άννη Κωνσταντινίδου ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τόνισε: «Έχετε κάποιες εβδομάδες μπροστά σας προετοιμασίας, όπου θα δουλέψετε, θα χύσετε ιδρώτα, αλλά πιστεύω πως το να παίζεις για την Εθνική Ομάδα είναι κάτι που δεν το βιώνουν πολλοί αθλητές και η περηφάνεια είναι μεγάλη. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι ένα ταξίδι που πρέπει να το χαρείτε και είμαι σίγουρη πως και η προσπάθειά σας θα αποδώσει καρπούς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπάσκετ με χαμόγελο και FunBasket στην Σταυρούπολη

Στην Σταυρούπολη το Fun Basket. To FunBasket βρήκε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον στη Σ…