Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σλούκας: «Είπα να πάρω την ευθύνη»

Σλούκας: «Είπα να πάρω την ευθύνη»

39D591ED 054A 4E50 9EFF 3AEE8FB5338A

Την ευθύνη του τελευταίου σουτ ήθελε να πάρει ο Κώστας Σλούκας.

Ο Κώστας Σλούκας με τρίποντο στην εκπνοή του τρίτου αγώνα με τη Φενέρ, χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο έμπειρος παίκτης των «ερυθρολεύκων» στις δηλώσεις του έπειτα από την αναμέτρηση τόνισε πως ήθελε να πάρει την ευθύνη του τελευταίου σουτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας:

«Ήρθαμε εδώ και γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε εναντίον αυτής της ομάδας. Πάντα είναι προετοιμασμένοι και έχουν σκληρή έδρα. Κάτι που το είδαμε. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά στις κρίσιμες στιγμές ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μπορεί να έβαλα εγώ το τελευταίο σουτ αλλά συνολικά παίξαμε καλή άμυνα. Στην επίθεση μπορεί να μην είχαμε κάποιες καλές αποφάσεις, αλλά η ουσία είναι ότι κάναμε το 2-1 και έχουμε δύο ευκαιρίες για να πάρουμε την πρόκριση ξεκινώντας σε δύο ημέρες. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα».

Όσο για το τελευταίο του σουτ; «Έμεναν τρία δευτερόλεπτα για το τέλος και είπα ότι θα πάρω εγώ την ευθύνη γιατί ένιωθα καλά. Μου έγινε ένα καλό pick, έπαιξα ένας εναντίον ενός και ευστόχησα. Μπορεί και να αστοχούσα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός· Η απονομή του τρόπαιου (vid)

Κυριάρχησαν τα χαμόγελα στην απονομή του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 8ο πρωτάθλη…