Κεντρική Γυναίκες Πρωτέας Βούλας: Δεν συνεχίζει ο Γιώργος Σουλιώτης (pic)

Πρωτέας Βούλας: Δεν συνεχίζει ο Γιώργος Σουλιώτης (pic)

giorgos souliotis proteas voulas

Ο Γιώργος Σουλιώτης δεν θα παραμείνει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Πρωτέα Βούλας

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα Βούλας κατάφερε να παραμείνει στην Α1 Γυναικών, αλλά τη νέα σεζόν θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Σουλιώτη, ο οποίος οδήγησε τον Πρωτέα στην επάνοδο του στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Ο Πρωτέας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον coach του γυναικείου τμήματος Γιώργο Σουλιώτη.

Η Διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πρωτέα για την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω την ομαδα στην επάνοδο της στην Α1 Γυναικών. Πετύχαμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία χρησιμοποιώντας τον βασικό κορμό των αθλητριών που ανέβασαν την ομαδα. Θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μας για την φετινη χρονια που ειχαμε. Καθημερινά έδιναν το 100% στην προπονηση και τον καλύτερο τους εαυτό στα παιχνιδια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου κ.κ. Φατουρο, Μεριχοβιτη, Δρεττα, Παπαγεωργιου και Τσαπακιδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν ολη τη χρονια. Την κυρία Κουκουζελη και τον κυριο Κουτσοδασκαλο για την καθημερινή στήριξη στο έργο μας και την επίλυση οποίων προβλημάτων. Επίσης τη διοίκηση για την συνέπεια και την διάθεση που είχαν να βοηθήσουν σε ότι χρειαστήκαμε. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Βασιλειαδη για την ευκαιρία και για τις πολύτιμες συζητήσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εις το επανιδείν.» – Γιώργος Σουλιώτης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…