Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: «Αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο στο γήπεδο»

Περιστέρι: «Αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο στο γήπεδο»

Περιστέρι - Παναθηναϊκός

Το Περιστέρι προειδοποίησε για αυστηρούς ελέγχους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το Περιστέρι το Σάββατο το βράδυ (27/5, 19:25) θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο «Ανδρέας Παπανδρέου», για το Game 4 της σειράς των ημιτελικών. Οι «πρίγκηπες της δυτικής όχθης» εξέδωσαν ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για αυστηρούς ελέγχους στην είσοδο του γηπέδου.

Αναλυτικά:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι bwin ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως, στον τέταρτο ημιτελικό των playoffs της Basket League με αντίπαλο την Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο (27/5, 19:15, ΕΡΤ 3), θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας, για να μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο. ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια στην φιλοξενούμενη ΚΑΕ για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Επίσης, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα εκδοτήρια του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου», την Πέμπτη (25/5) και την Παρασκευή (26/5) από τις 17:00 μέχρι και τις 20:00 κι ανήμερα του αγώνα, το Σάββατο (27/5) από τις 15:30 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …