Κεντρική Elite League Πανερυθραϊκός: Αυστηρά μέτρα ενόψει Ηρακλή

Πανερυθραϊκός: Αυστηρά μέτρα ενόψει Ηρακλή

mataliotakis panerythraikos iraklis

O Πανερυθραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον «τελικό» με τον Ηρακλή

Ο Πανερυθραϊκός φιλοξενεί το Σάββατο (13/05, 17:00) τον Ηρακλή για τα playoff και θέλει τη νίκη, με την οποία θα προκριθεί στο Final Four της Elite League. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας εξέδωσε ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της, καθώς έχουν παρθεί αυστηρά μέτρα από την ελληνική αστυνομία.

Αναλυτικά:

«Το σύνολο του συλλόγου του Πανερυθραϊκού αναμένει με ιδιαίτερη προσμονή έναν αγώνα-γιορτή το Σάββατο (13/5, 17:00) με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» για τη δεύτερη αγωνιστική του Final Eight της Elite League, ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ επιθυμεί να προβεί σε ορισμένες ενημερώσεις, σχετικά με την αναμέτρηση, αφορώντας τη μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων από τους φίλους του μπάσκετ, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, λόγω της ιδιαιτερότητας και της κρισιμότητάς του.

Γνωστοποιούμε, αρχικά, ότι δεδομένης της μικρής χωρητικότητας του Κλειστού «Στέλιος Καλαϊτζής» και των αυξημένων μέτρων που προγραμματίζονται από την Ελληνική Αστυνομία, δε θα επιτραπεί η γενική ελεύθερη είσοδος στα μέλη των συνδέσμων προπονητών, διαιτητών, παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών και δημοσιογράφων, που διαθέτουν δωρεάν κάρτα εισόδου σε αγώνες καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας, ότι για τους ίδιους ακριβώς λόγους η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την ημέρα του αγώνα (13/5) στις 16:00, στα εκδοτήρια του Κλειστού «Στέλιος Καλαϊτζής», με τις πύλες του γηπέδου να ανοίγουν την ίδια ώρα. Διευκρινίζουμε, ωστόσο, ότι η αγορά κάθε εισιτηρίου ισούται με μία μονάχα (1) θέση στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Αναφορικά με τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας του Ηρακλή, η είσοδός τους στο Κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» θα επιτραπεί από τις 16:00, με την επίδειξη του αντίστοιχου εισιτηρίου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Το πρόγραμμα του Final four

Το πλήρες πρόγραμμα του final four της Elite League. Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φιλοξε…