Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Παναθηναϊκός – Περιστέρι Προγνωστικά: Είναι μονόδρομος

Παναθηναϊκός – Περιστέρι Προγνωστικά: Είναι μονόδρομος

προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά και βρέθηκε να δίνει τον πρώτο τελικό, πριν τους τελικούς. Βεβαίως, ουδείς μπορεί να υποτιμήσει την προσπάθεια του Περιστερίου, όμως οι «πράσινοι» ήταν το φαβορί κι έπρεπε να έχουν τελειώσει νωρίτερα τη σειρά, καθώς τώρα παίζουν σε 40 λεπτά όχι μια χρονιά, αλλά να μην γίνει η απολύτως αποτυχημένη χρονιά των τελευταίων 30 (και βάλε) χρόνων.

Παναθηναϊκός – Περιστέρι Προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα, γιατί έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Εξ ορισμού η συμμετοχή στον τελικό τού πρωταθλήματος είναι τεράστιο κίνητρο, όμως είναι άλλο να κυνηγάς την καταξίωση κι άλλο να παλεύεις για να αποφύγεις την απαξίωση.

Το «ένστικτο επιβίωσης» μας οδηγεί να ποντάρουμε στους γηπεδούχους, αλλά και να περιμένουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι εξίσου συγκεντρωμένος και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πάμε στη Stoiximan, στο Παναθηναϊκός – Περιστέρι και παίρνουμε το Under 158,5 πόντοι, που δίνει 1.95 απόδοση και δεν μας απασχολεί ως προς τον νικητή.

Έχουμε άλλες δύο επιλογές. Το Παναθηναϊκός και Under 159,5 πόντοι δίνει 2.12 απόδοση. Θα το συνδυάσουμε (για να βγει) με το Περιστέρι Under 72,5 πόντοι, που δίνει 2.10 απόδοση και θα είναι μια μικρή εξιλέωση, καθώς στις δύο τελευταίες μας προσπάθειες είχαμε χειρότερα ποσοστά από του… Γκουντάιτις, αν δοκίμαζε να εκτελέσει τρίποντο…

Πηγή: Footballbet.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…