Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ουόκαπ: «Με… έσωσε ο Σλούκας»

Ουόκαπ: «Με… έσωσε ο Σλούκας»

Ουόκαπ

Τι δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη δεύτερή του εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρ. Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε για το πρώτο ματς στο BasketNews, ενώ τόνισε πως ο Σλούκας τον έσωσε.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ήταν απλώς μια λάθος επικοινωνία. Ο Πιερ επέστρεψε ξαφνικά στη φάση. Ήμουν ήδη στα μισά της ρίψης της πάσας. Δόξα τω Θεώ, ο Σλούκας έκανε αυτό το σουτ. Με έσωσε σίγουρα».

Για το σουτ του Σλούκα:

«Ένιωσα καταπληκτικά!. Ήταν ένα σουτ λύτρωσης, 100%. Καθώς έτρεχα πίσω του, είπα “Σε ευχαριστώ, Slou, σε ευχαριστώ”. Τον φίλησα και τον ευχαρίστησα».. Ήταν γενικά ένα παιχνίδι του Σλούκα. Δεν έκανε μόνο το τελευταίο σουτ. Έπαιξε υπέροχα για όσα λεπτά ήταν στο γήπεδο. Πάσαρε καλά την μπάλα, σούταρε καλά την μπάλα, κυριάρχησε στην επίθεση και έπαιξε και καλή άμυνα. Ήταν καταπληκτικός απόψε».

Για το αν άξιζε να κερδίσει ο Ολυμπιακός:

«Αισθάνομαι ότι αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Εάν η Φενέρμπαχτσε το είχε κερδίσει, θα μπορούσαν να πουν το ίδιο. Ήταν ένας πολύ μοιρασμένος αγώνας, μπρος-πίσω όλη την ώρα. Ήταν μια σκληρή νίκη, και είμαι χαρούμενος που βγήκαμε στην κορυφή σε μια σφιχτή σειρά όπως αυτή».

Για το γεγονός πως πήρε ελληνικό διαβατήριο:

«Αισθάνομαι καταπληκτικά. Με τιμά και με ενθουσιάζει. Ανυπομονώ για το εγγύς μέλλον. Για αυτούς τους ανθρώπους που ήθελαν να το αποκτήσω, είμαι πολύ ευγνώμων. Φυσικά, ήθελα να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Είναι κάτι που δεν το παίρνω ελαφρά».

Για το ελληνικό όνομα που θα ήθελε να έχει:

«Θα διαλέξω το Τόμας Γουοκαπόπουλος. Μου αρέσει, ακούγεται πολύ καλό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…