Κεντρική Ασίστ Στοίχημα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Προγνωστικά: Σφραγίζει και φεύγει

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Προγνωστικά: Σφραγίζει και φεύγει

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Είναι στο 2-0, με την εμφάνιση στην Πυλαία έδειξε ότι (αγωνιστικά) έχει ξεπεράσει την απώλεια του ευρωπαϊκού τίτλου και πλέον ο Ολυμπιακός έχει μονοδρομήσει το ενδιαφέρον του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ είναι υψηλό εμπόδιο, παίζει καλό μπάσκετ, αλλά δεν δείχνει ότι μπορεί να απειλήσει την ομάδα τού Πειραιά.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Κανένα ματς δεν τελειώνει πριν ηχήσει η κόρνα τής γραμματείας, όμως ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί για να… σκουπίσει, να διατηρήσει το αήττητο και να περάσει στον τελικό. Πάνω σε αυτή τη λογική και με την προσδοκία ότι αμφότεροι θέλουν να προσφέρουν θέαμα, θα «χτίσουμε» το στοίχημά μας.

Πηγαίνουμε στη Stoiximan και παίρνουμε το Ολυμπιακός και Over 160,5 πόντοι, που μας δίνει 1.93 απόδοση. Κυριακή είναι, ο καιρός… βολεύει για να απελευθερωθούν οι ομάδες και να σουτάρουν δίχως… αύριο. Εντάξει, ο Ολυμπιακός είναι θιασώτης του αμυντικού δόγματος, αλλά αν ανοίξει το ματς κι έχει το πάνω χέρι θα χαλαρώσει.

Είναι κι ο ΠΑΟΚ, που μόνο από την επίθεση μπορεί να προσεγγίσει το παιχνίδι, οπότε ας κάνουμε άλλο ένα μικρό βηματάκι και να πάρουμε το Over 161,5 πόντοι (ανεξαρτήτως νικητή), που μας δίνει 2.00 απόδοση. Κλείνουμε, επιλέγοντας το θέαμα, προσεγγίζοντας το ματς βάσει της δεύτερης αναμέτρησης της σειράς και πάμε στο Ολυμπιακός Over 92,5 πόντοι, που μας δίνει 2.12 απόδοση.

Πηγή: FootballBet

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Στοίχημα

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…