Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Η μάχη των εισιτηρίων ξεκινά

Ολυμπιακός: Η μάχη των εισιτηρίων ξεκινά

Olympiakos 4

2.500 με 3.000 εισιτήρια σε ελληνικά χέρια σύμφωνα με τον Λεπενιώτη.

Χαμός αναμένεται να γίνει στο Κάουνας με τον αριθμό των εισιτηρίων που θα δοθούν σε ελληνικά χέρια. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση για το Final Four της Euroleague και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει «βροντερό» παρών στη Zalgirio Arena, αφού σύμφωνα με τον Νίκο Λεπενιώτη, 2.500 με 3.000 μαγικά «χαρτάκια» θα δοθούν στην ομάδα του Γιωργου Μπαρτζώκα.

Εξάλλου εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει πως αν περάσει η Μακάμπι θα περισέψουν λίγα, ενώ αν περάσει η Μονακό θα μιλάμε για άλλη υπόθεση.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν μια πολύ δύσκολη σειρά. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλους και είναι μια μεγάλη επιτυχία. Υπάρχουν περίπου 2.500 με 3.000 εισιτήρια σε ελληνικά χέρια. Κάθε ομάδα θα πάρει περίπου 600 εισιτήρια, οπότε μιλάμε για περίπου 3.000 εισιτήρια.

Εξαρτάται από το αυριανό πρόγραμμα αν θα μπορούμε να βρούμε κάποια εξτρά εισιτήρια. Δε θέλουμε τη Μακάμπι ή την Παρτιζάν λόγω εισιτηρίων. Στο τελευταίο ματς η ζήτηση ήταν εξωπραγματική. Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε και γήπεδο… 150.000 θέσεων. Δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε.

Τα καλύτερα έρχονται και για τα επόμενα χρόνια και περιμένουμε ακόμα καλύτερες στιγμές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…