Κεντρική Elite League Ο τίτλος στο Μαρούσι, MVP ο Καμαριανός

Ο τίτλος στο Μαρούσι, MVP ο Καμαριανός

91B9A5BF C93B 4FEA AE9E 2ECA915C4E23

MVP του FinalFour ο Νίκος Καμαριανός.

Το Μαρούσι πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή στο παρκέ του ΟΚΑΛ με τον Τρίτωνα να κατακτά τη δεύτερη θέση. Και οι δύο ομάδες του τελικού του Final 4 Elite League Ερρίκος Ντυνάν έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στην Basket League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

MVP του Final 4 αναδείχθηκε ο Νίκος Καμαριανός του Αμαρουσίου, ο οποίος βραβεύτηκε από την Λυδία Μουτάφη, προϊσταμένη μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ερρίκος Ντυνάν.

IMG 8671

Το Μαρούσι πήρε το τρόπαιο από τα χέρια του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Νίκου Νικολόπουλου, ενώ μετάλλια έδωσε μαζί με τον Γιώργο Πατούλη, Περιφερειάρχη Αττικής. Ο Τρίτωνας πήρε τα μετάλλια από τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ και μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Δημήτρη Ευαγγέλου και Άννη Κωνσταντινίδου.

IMG 8672 IMG 8673

Αναμνηστικά και στις δύο ομάδες έδωσε η Αλεξάνδρα Ανδρεοπούλου, executive marketing και Επικοινωνίας του Ερρίκος Ντυνάν.

Ο Δήμος Ντικούδης, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων παρέδωσε την υπογεγραμμένη μπάλα του πρώτου Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν στον Νίκο Κόλλια, Διευθυντή Διεύθυνσης Εμπορικής Ανάπτυξης Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ερρίκος Ντυνάν.

Η απονομή στην τρίτη ομάδα του Final 4, το Ψυχικό έγινε από τον Λάμπρο Τάκη μετά την ολοκλήρωση του μικρού τελικού, ενώ ειδικό αναμνηστικό δόθηκε στην τέταρτη ομάδα, τον Πανερυθραϊκό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…