Κεντρική Γυναίκες Ο Σπόρτιγκ στην Α2…και κάηκε το γήπεδο

Ο Σπόρτιγκ στην Α2…και κάηκε το γήπεδο

349219502 242868198352487 4006952046708661777 n
Ο Βασίλης Σακόπουλος από εκεί ψηλά θα χαίρεται που ο αγαπημένος του Σπόρτιγκ με τούς περισσοτέρους τίτλους στην Ελλάδα, είναι εδώ και επιστρέφει στίς εθνικές κατηγορίες δυνατός με μπροστάρισες δύο δικά του κορίτσια.
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο
Την εξαιρετική κόουτς Ιωάννα Γιαννακάκου από πιτσιρίκα στα Πατήσια και την σέντερ Νατάσα Μουζάκη που έφερε τότε από τον Άρη Πετρούπολης και έφτασε να αγωνιστεί με τον Σπόρτιγκ στην Ευρωλίγκα, να ηγείται τής προσπάθειας επιστροφής στην Α2, έχοντας κοντά της στον πάγκο τον γιό της τον Νικόλα δίπλα στον πατέρα του Γιώργο έφορο στην ομάδα.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και παίζει μπάσκετ
Βασίλη η ομάδα έχει και κόσμο πολύ που με κόρνες, καραμούζες, φωνές σε όλη την διάρκεια όπως όλη την χρονιά έσπρωχνε την ομάδα σε μια εκπληκτική πορεία μέχρι σήμερα όπου νίκησε τον ΕΦΑΟΖ 55-39 και με 3-0 στούς τελικούς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Α κατηγορίας στην ΕΣΚΑ.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο
Ο ιστορικός Σπόρτιγκ λοιπόν έχοντας την έμπειρη ψηλή και μια πλέι μέικερ για μεγάλες κατηγορίες την Χαλκίδεα Αρτζίνα Βαφειάδη να κάνει σπουδαία εμφάνιση, μαζί με την συντοπίτισσά Μαρία Χαλικοπούλου και μερικές νέες αξιόλογες παίκτριες, έφτασε σχετικά άνετα στην νίκη και τον τίτλο.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, άτομα που παίζουν βόλεϊ, πλήθος και κείμενο
Ολοκληρώθηκε έτσι μια υπέροχη χρονιά με 24 νίκες σε 26 αγώνες και την άνοδο των κορασίδων στην Α’ επίσης με κόουτς την Ιωάννα Γιαννακάκου!
Ο ΕΦΑΟΖ ήταν η ευχάριστη παρουσία τής κατηγορίας αφού έφτασε στον τελικό, ενώ παράλληλα οι κορασίδες του έφτασαν μια ανάσα να περάσουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Άρα γίνεται δουλειά σέ μία περιοχή που ανέδειξε τον σπουδαίο ΑΟ Ζωγράφου.
Το τί έγινε στην λήξη και την απονομή δεν περιγράφεται… φωτιές, βαρελοτα και ένας γενικός χαμός για την μεγάλη επιτυχία τής ομάδας με ανέβει στην Α2 γυναικών, σε ένα γήπεδο που προσωπικά με πιάνει δέος αφού σε αυτό έζησα μεγάλες στιγμές και μερικές από τις κορυφαίες παικτριες στην Ελλάδα και την Ευρώπη!
Βλέποντας την φωτογραφία δίπλα στο ηλεκτρονικό ταμπλό που θυμίζει εκείνη την ομαδάρα που έλαβε μέρος στο φάιναλ φορ τής Ευρωλίγκας δύο συνεχόμενες χρονιές, πάντα μου έρχονται τόσα στο μυαλό από τίς ένδοξες μέρες του μεγάλου Σπόρτιγκ!
Συγχαρητήρια σέ όλες και όλους στην ομάδα!!!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…