Κεντρική Γ' Εθνική Νίκη Αμαρουσίου: Νέος προπονητής ο Ποδαράς

Νίκη Αμαρουσίου: Νέος προπονητής ο Ποδαράς

dimitris podaras

Από τον Παναθηναϊκό στον πάγκο της Νίκης Αμαρουσίου ο Ποδαράς

Η Νίκη Αμαρουσίου με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε την πρόσληψη του Δημήτρη Ποδαρά. Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και θα την κοουτσάρει τη νέα σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο 53χρονος προπονητής μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο της ομάδας Εφήβων του Παναθηναϊκού, την οποία μάλιστα οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ποδαρά, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2023-24.

Ο παλαίμαχος άσος του Ηλυσιακού, της ΑΕΚ, του Ηρακλή, του Σπόρτιγκ, του Πανελληνίου και του Μίλωνα που έκανε αξιοπρόσεκτη καριέρα στα παρκέ ως ένας γνήσιος σουτέρ των προηγουμένων δεκαετιών, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Νίκης Αμαρουσίου που ανανέωσε την παρουσία της στη Γ’ Εθνική, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη διαδικασία των play-outs.

Ο 53χρονος προπονητής οδήγησε πέρσι τους Έφηβους του Παναθηναϊκού στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ στη σειρά των τελικών με το Περιστέρι, όντας στο «τριφύλλι» από το 2018.

Στην πορεία του ως τεχνικός, ο Δημήτρης Ποδαράς δούλεψε, μεταξύ άλλων στο πλευρό του Μάνου Μανουσέλη (σε Πανελλήνιο, Περιστέρι, Εθνική Νέων και Πρωτέα Βούλας) και κατόπιν χάραξε τον δρόμο του (Εθνικός, Χαλκίδα κλπ).

Η Νίκη Αμαρουσίου καλωσορίζει τον Δημήτρη Ποδαρά στην οικογένειά της και του εύχεται επιτυχίες και καλή δύναμη στα νέα καθήκοντά του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2: Συνέχεια στα play off με 4 αγώνες

Συνεχίζονται σήμερα τα play off της National League 2 Τα Play Off της National League 2 συ…