Κεντρική Γ' Εθνική Ναύαρχος Βότσης: Τέλος ο Καραμουσαλίδης (pic)

Ναύαρχος Βότσης: Τέλος ο Καραμουσαλίδης (pic)

giorgos karamousalidis navarxos votsis

Παρελθόν ο Καραμουσαλίδης από τον Ναύαρχο Βότση ύστερα από δύο χρόνια

Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν ο Ναύαρχος Βότσης, καθώς ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καραμουσαλίδη. Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα ύστερα από δύο χρόνια, στα οποία πανηγύρισε και μία άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Β’.

Ο Ναύαρχος Βότσης στην ανακοίνωση του σημειώνει ότι σύντομα θα υπάρξουν σημαντικές και ενδιαφέρουσες εξελίξεις ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Καραμουσαλίδη…

Έπειτα από αγαστή συνεργασία δύο ετών, που συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας από την Γ’ στην Β’ Εθνική και από μια εξαιρετική παρουσία στην Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, οι δρόμοι “Ναυάρχου” και Καραμουσαλίδη χωρίζουν.

Εκ μέρους της διοίκησης ευχαριστούμε θερμά τον coach για την συνεργασία και για την συμβολή του στην πορεία της ομάδας, ειδικά για την τελευταία χρόνια που η φιλοσοφία και η εικόνα της ομάδας οφειλόταν σχεδόν αποκλειστικά στον ίδιο, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και όπως άλλωστε και ίδιος γνωρίζει στο Βότση θα έχει πάντα φίλους που τον εκτιμούν και τον σέβονται!

Όσο για το μέλλον της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σύντομα θα υπάρξουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και ευχάριστες εξελίξεις και ανακοινώσεις…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…