Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Μπίλαν: «Τον καλύτερο μας εαυτό με Παναθηναϊκό»

Μπίλαν: «Τον καλύτερο μας εαυτό με Παναθηναϊκό»

Bilan

Σύνθημα νίκης ενόψει του Game 4 έδωσε ο Μίρο Μπίλαν.

Τη νίκη που θα οδηγήσει τη σειρά στο τελευταίο παιχνίδι για την πρόκριση στους τελικούς της Basket League θέλει το Περιστέρι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκεί στάθηκε και ο Μίρο Μπίλαν υποστηρίζοντας πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίρο Μπίλαν:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε ότι αν χάσουμε δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία και θα τελειώσει η σειρά» υποστήριξε ο Μίρο Μπίλαν για τον τέταρτο ημιτελικό των playoffs με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

«Ξεκουραστήκαμε μετά το τρίτο παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε καλά τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ώστε να πάμε τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι».

Όσο για το «κλειδί» που θα οδηγήσει το Περιστέρι bwin στη νίκη, ο Μίρο Μπίλαν, εξήγησε: «Το κλειδί είναι πολύ απλό. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενέργεια. Αν τα καταφέρουμε όλα αυτά έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …