Κεντρική Basket League Μπαρτζώκας: «Αποτυχία αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα»

Μπαρτζώκας: «Αποτυχία αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα»

C1E9DEF6 B7DE 4B6F 8B4A CEEE5C8EE177

 

Δυναμικά θέλει να κλείσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός  του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου για την Β’ φάση των πλέι οφς τόνισε πως θα είναι αποτυχία αν η ομάδα του δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε με συνέπεια. Κάτι που ξεκινάει από τη διοίκηση. Έχουμε σταθερότητα. Κατακτήσαμε δύο τίτλους που δεν τους υποτιμούμε. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία όσο το δυνατόν καλύτερα. Και μετά το πρωτάθλημα. Με σεβασμό σε όλους. Πρώτα στον ΠΑΟΚ και μετά αν τα καταφέρουμε στον επόμενο αντίπαλο. Εμείς έχουμε διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών από άλλες ομάδες. Φτάνουμε τα 70. Ο ΠΑΟΚ έχει λιγότερα. Είναι άλλα τα δεδομένα. Έχουμε ένταση, κόπωση αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα είναι αποτυχία για τον Ολυμπιακό αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Ναι, θα είναι αποτυχία αν δεν πάεουμε το πρωτάθλημα. Τερματίσαμε πρώτοι, είχαμε την καλύτερη εικόνα και κανείς οπαδός δεν θα το πάρει ευχάριστα αν το χάσουμε. Μεγάλη κουβέντα γίνεται με το τι είναι αποτυχία και τι είναι επιτυχία. Λόγω των δηλώσωεν του Γιάννη. Η προσπάθεια μετράει. Πόσο προσπαθείς κάθε μέρα. Και αν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου. Ζούμε στην Ελλάδα. Αν τελικά το ζευγάρι είναι το Ολυμπιακός Παναθηναϊκός έχει πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα. Αν το χάσουμε θα λυπήσει τους φιλάθλους μας και το περιβάλλον της ομάδας».

Όσο για την αλλαγή του format στη Basket League αφοή ρώτησε τον βαγγέλη Γαλατσόπουλο γιατί δεν ήξερε τις λεπτομέρειες είπε: «Θα ήθελα να το μελετήσω και να το σκεφτώ. Είμαστε σε τεράστια επιβάρυνση. Οι προπονητές προτιμούμε τις προπονήσεις. Τα παιχνίδια είναι αναγκαίο, απαραίτητο κακό, αλλά τη δουλειά να φτιάξουμε την ομάδα μας την παίρνουμε από τις προπονήσεις. Οι ομάδες από το 7-12 θα συνεχίσουν να παίζουν που είναι πολύ σημαντικό. Εσείς θα αποφασίσετε και θα πάρετε τις αποφάσεις και εμείς θα ακολουθήσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
  • Χάμιλτον Προμηθέας - Άρης

    Προμηθέας – Άρης 79-60

    Πάτησε γκάζι στο δεύτερο μέρος και έκανε το 1-0 ο Προμηθέας Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε …
  • milutinof nikola olympiacos aek

    Ολυμπιακός- ΑΕΚ 92-75

    Πάτησε γκάζι στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές στο δεύτερο …
  • Ουόκαπ - Μιλουτίνοφ Ολυμπιακός

    Basket League: Αυλαία στα play off

    Η πρώτη αγωνιστική των play off της Stoiximan Basket League ξεκινά σήμερα Ο Ολυμπιακός εν …
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Πρέπει να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα είναι ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άρης Λυκογιάννης. Κερδίζο…