Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μονακό 104-69 (vid)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μονακό 104-69 (vid)

Μακάμπι

Όλα θα κριθούν στο πέμπτο και τελευταίο ματς στο Μονακό

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρέμεινε ζωντανή στο όνειρο της πρόκρισης στο Final Four της Ευρωλίγκα. Οι Ισραηλινοί πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο τέταρτο παιχνίδι με τη Μονακό πήραν εύκολα τη νίκη με 104-69. Πλέον, η σειρά βρίσκεται στο 2-2 και όλα θα κριθούν στο πέμπτο και τελευταίο ματς την ερχόμενη εβδομάδα στην έδρα των Μονεγάσκων.

Το πρώτο δεκάλεπτο δεν κύλησε καλά για τους γηπεδούχους και η εικόνα δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Η Μονακό είχε επιβάλει τον ρυθμό της και βρέθηκε στο +7 (17-24) στο τέλος της περιόδου. Η συνέχεια, όμως, ήταν εφιαλτική για τους Μονεγάσκους, που δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους.

Η Μακάμπι έκανε ένα «τρομακτικό» δεύτερο δεκάλεπτο και έφερε τούμπα τα πράγματα. Από το -7 βρέθηκε στο +11 κάνοντας ένα φοβερό επί μέρους σκορ 30-12. Οι Ισραηλινοί «δάγκωναν» στην άμυνα, ενώ σημείωναν και το ένα καλάθι πίσω από το άλλο (47-36).

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα των γηπεδούχων ήταν ακόμη καλύτερη και ανάγκασαν τη Μονακό σε ρόλο κομπάρσου. Η Μακάμπι διέλυσε την άμυνα των φιλοξενουμένων σε κάθε επίπεδο, σημείωσε ξανά πάνω από 30 πόντους και η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 26 πόντους (79-56).

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Μακάμπι είχε τον πλήρη έλεγχο και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη (104-69) και να φέρει τη σειρά στα ίσια.

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 47-36, 79-56, 104-69

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…