Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: «Ο κόσμος μας βοήθησε να… ηρεμήσουμε»

Λαρεντζάκης: «Ο κόσμος μας βοήθησε να… ηρεμήσουμε»

larentzakis e1684518329783

Στην ένταση των φιλάθλων αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για το Final Four της Ευρωλίγκας, αφού επικράτησε της Μονακό με 76-62. O Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του έπειτα από τη νίκη της ομάδας του, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

«Ξεκινήσαμε το ματς νευρικά. Όση εμπειρια και να έχουμε από το προηγούμενο final 4, είχαμε νευρικότητα. Ο κόσμος μας βοήθησε να ηρεμήσουμε να μην έχουμε αυτή τη νευρικότητα. Να μπουν οι βολές, να μπουν τα σουτ. Από την αρχή του τρίτου δεκαλέπου δώσαμε τον τόνο στην άμυνα που θέλουμε, δώσαμε την ενέργεια που θέλουμε και αποδείξαμε πως μπορούμε να γυρίσουμε το ματς».

Για τους 2 πόντους της Μονακό στη δευτερη περίοδο: «Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη βοήθεια, πάλι είναι εδώ για εμάς να μας υποστηρίξει. Εκεί να έχουμε τον ίδιο παλμό και την ίδια ένταση».

Στο τέλος ανέφερε: «Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι είμαστε μια πραγματική ομάδα και ο ένας πιστέυει στον άλλο. Μπήκαμε λίγο μαγκωμένοι, αλλά στη συνέχεια έπαιξε ρόλο η εμπειρία. Ο κόουτς ήταν πολύ ήρεμος και μας μίλησε στο ημίχρονο και αυτό μας βοήθησε πολύ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …