Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: «Αυτό το σουτ και αυτή η νίκη θα μας δώσει έξτρα ψυχολογία»

Λαρεντζάκης: «Αυτό το σουτ και αυτή η νίκη θα μας δώσει έξτρα ψυχολογία»

5870345 1

Όλα όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το τέταρτό του παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, όπου σε περίπτωση νίκης θα πάρει την πρόκριση στο Final Four του Κάουνας.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σλούκα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Αυτό το σουτ και αυτή η νίκη θα μας δώσει έξτρα ψυχολογία. Από την άλλη πλευρά, η Φενέρ θα έχει επιπλέον πίεση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και το ίδιο πλάνο για να πετύχουμε μια ακόμα νίκη».

Για το ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο σχολίασε:

«Όταν έρχονται τα δύσκολα δείχνουμε χαρακτήρα και ότι αυτή η ομάδα έχει ψυχή. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και αύριο είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς. Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάμε σε μεγαλύτερες επιθέσεις, γιατί η Φενέρ έχει μια αδυναμία εκεί».

Για τον Σλούκα και το τρίποντο που έβαλε τόνισε:

«Παιδιά όπως ο Σλούκας έχουν τεράστιο ταλέντο, έχει αποδείξει ότι είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους πλέι-μέικερ της Ευρώπης. Τον πιστεύαμε και αν δείτε το βίντεο, όταν σούταρε είχα περάσει ήδη τις πινακίδες. Πήρε το σουτ και μας δικαίωσε».

«Στο επίπεδο που βρισκόμαστε κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Το πανηγυρίσαμε χθες, τώρα το ξεχνάμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε το πέμπτο ματς, θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά εδώ και αυτό θα προσπαθήσουμε.

Με τόσους παλμούς που υπήρχαν τη στιγμή του τάιμ άουτ και μετά το καλάθι που είχε βάλει ο Γκούντουριτς ήμασταν σε σοκ. Ο Κώστας όμως προσπάθησε να μας ηρεμήσει και μετά έβαλε αυτό το καλάθι που μας έδωσε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …